Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

montrela

To ja som pisala, ze som chcela prsia ako cifrova ;)) a fifka mas naozaj krasne prsia, skoda, ze nemas aj fotku z predu bez podprdy, by som bola zvedava, ci ich mas tak blizsko aj bez nej, mas ich peckove.ja som tak 2 a pol tyzdna po a este som stale prelepena, ako cele prsia mam oblepene, to aj vy ste mali tak dlho?Az v stredu mi ich uz odlepia a to bude 3. tyzden. Nie je to prilis dlho?Hned potom poslem foto ked mi ich odlepia.

sjuzik

baby skusali ste napnut prsne svaly so silikonmi? tak nahodou som to urobila a kukala som sa do zrkadla...vidiet silikon a povodne prsia

fifka

karla,
ja praveze s velkostou spokojna nie som, moja predstava bola uplne ina-o dost vacsie prsia som chcela (nie bomby). bola som hodne sklamana, ked sa ustalili do definitivnej velkosti, musela som sa s tym, ze nie su tak velke, ako som chcela,niekolko mesiacov vyrovnavat.ja som ani 350 ml nechcela, ale aspon 400, no chirurg mi vacsie nechcel dat. lutujem este, ze som ho neprehovorila, bez podprseniek ziaden pekny dekolt nemam. No asponze na tvar sa stazovat nemozem, tvarovo su pekne. a mozno o par rockov, po detoch, si dam vymenit za vacsie. som priemernej vysky a mam dost siroky hrudnik.

karla

Fifka,
to nebolo v zlom, prsia mas krasne, iste si aj take velke chcela. Kazda ich ma ine, svojim sposobom su vsetky sexi. Vidim, ze mas 350ml, v podstate to nie je az tak vela. Mne padne vhod, ked to praveze bude vela. Tak ako to ukazalo Tebe. Lebo ked si vezmes, ze niektore maju 270-300, neukaze im to nakoniec taku velkost ako napr. u Teba, ked pises, ze si mala mensie nez ja. Aku mas vysku a hmotnost? Mozno sme si podobne. :-)

fifka

karla,
nikdy som nepisala, ze chcem prsia ake ma Cifrova, ja som to nebola:) A Cifrovej prsia videla az po zakroku. Pred zakrokom som ani zdaleka nemala tak velke a pekne prsia ako mas ty teraz. som zvedava aj ja, ake ich budes mat PO, urcite krasne.