Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ariell

Ahojte,
viete mi poradit ci je mozne mesiac po zakroku letiet lietadlom? Je to 3-hodinovy let. Na konzultacii som sa zabudla lekarky spytat. Co si myslite vy? Dik

merynr

Baby, mohli by ste mi poradiť nejaké stránky, kde by som si mohla pozrieť fotky pred a po plastike???
Toľko hľadám a neviem nič nájsť..
Ďakujem pekne!!!!!!!!!!

merynr

Ahojte baby! Prosím Vás o radu. Mám 2 ročného malého a prsia po tehotenstve, kojení v hroznom stave!!
Rozmýšľam nad plastikou ale ešte určite chcem mať druhé druhé dieťa. Možno o rok, možno o dva.. ešte nevieme. Mám s tou operáciu počkať? Chcem mať už teraz pekné prsia ale bojím sa, že po druhom tehotenstve, kojení sa mi prsia zničia, ovisnú, implantát sa pohne a pod.
Aké ste mali Vy s tým skúsenosti??????Keď si pomyslím, že teraz za to vysolím kopec peňazí a po ďalšom dieťati budem musieť ísť na reoperáciu..no neviem, neviem..
Alebo sa môže stať, že mi silikóny zostanú stále pekné??????????

karla

Dievcata, mam este otazku. Je tu taka, ktorej menstruacia vychadzala po zakroku a musela si ju nejako oddialit? Mne totiz vychadza 2 dni po. Musim si ju posunut a uvazujem o metode pri HAK. Brat tabletky bez tej 7-dnovej pauzy a potom to stopnut, ked chcem, aby som dostala. Este som to nerobila, mate s tym skusenost? Ja len ci sa nenarusi potom cyklus?

karla

Fifka,
neviem aku si mala presnu predstavu, ale mne sa Tvoje prsia zdaju byt dost velke. Ale asi si chamtiva ako ja. Vacsie,vacsie! :) Pises, ze mas dost siroky chrbat, tak ty si si mohla dovolit asi aj vacsie. Ja mam pod prsami iba 70 cm. Preto mi doktor nemohol dat vacsie, uz by to bolo asi neprirodzene a riskovala by som balony. Skoda, ze nemas fotku pred. Pises, ze si chcela vacsie a nie bomby, obavam sa ale, ze ak si svoje vlastne nemala dost plne, vysledok by nebol iny ani pri 400ml. Keby som si ja mohla dat aspon 400, co zial nemozem, mala by som tiez balony. Mam kamosku, ktora bola dost plocha, dala si okruhle, pod sval a bez podprdy ani nevidno, ze ich ma. Ked je naha, ma ich spadnute dole, take gulky, hore uplne nic! Plocha stale. Takze si myslim, ze 70% uspechu dobre vyzerajuceho a zaroven prirodzeneho poprsia zavisi od povodnych. Nechcete ich vsetky nahodou ako Cifrova? :-)) Montrela ty ich mas super, uz svoje si mala krasne, posli nove foto, v tom lahu nevidno efekt..

miska

ahojte kocky..jak vam zavidim..vy uz mate po..zavidim ze ste take silne a dokazali ste prekonat ten obroooovksy strach čo ma zatial strasi...fakt moj obdiv..nech sa vam hlavne vsetko krasne zahoji..
ozaj podla coho urcuju ten "siroky" a "uzky" profil implantatu? co to znamena?
skoda ze nemôzem nahliadnut do vasej galerie a skonfrontovat si ako by asi vyzerali moje 75B po OP..krasny vecer

fifka

Montrela
dik za kompliment. No tak blizko seba ich bez podprsenky (zial) nemam.

sjuzik
skusila som teraz napnut pred zrkadlom prsne svaly, fakt pritom vidno silikony.nic vabne. dufam, ze mi pravidelne posilnovanie ruk a prsnych svalov nezdeformuje prsia :)

zuzika6

Ahoj montrela,myslela som na teba,že si davno nepisala...Ako sa ti to hoji? Ja som bola oblepena 10dni,potom mi to konečne zhodili.Včera som si otrhavala chrastičky a jednu som vytiahla ešte aj so stehom,to som pozerala...hlavne,že mi to robili dve sestričky naraz.Dnes bol manžel zvedavy ako to vyzera (videl mi to iba oblepene) a povedal mi,že som pozašivana ako futbalova lopta :-).Ale že rozdiel riadny,a potom to dorazil,ked povedal,že mu budu tie slivky chybať :-).Fotky som stale ešte neposlala,čakam kym sa mi vstrebu tie modriny,ale buduci tyžden sa posnažim,lebo som už velmi zvedava na ostatne "ceckane!.

Livaa

montrela
aj ja som bola tak dlho prelepena,je to na nervy co? ani sa poriadne umyt,vsetko ta svrbi,des.....sa tesim na fotecky:-)