Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

orchydea

Baby a ako to je s imposmi po tehotenstve, keď prsia narastú?
Nepohnú sa???????
Alebo neklesnú????
Určite nebudú také ako pred..!

Nemáte s tým skúsenosti???

Livaa

fifka
nemyslim si ze ked mam ml pod 300,takze su to zbytocne vyhodene peniaze. Ked si pozries ake som mala pred a teraz je to evidentny rozdiel a som spokojna. Chcela som aby vyzerali co najprirodzenejsie,nie ako 2 gule. Ale kazdemu sa paci nieco ine a kazdy si prsia dava robit podla svojich predstav. Hoc je pravda ze silikony je poznat a vidiet a najma tie co ich mame ich vieme rozlisit ci su alebo nie su prave. A je pravda aj to ze fotky strasne skresluju,na fotkach posobia vacsie ako naozaj.
myslim ze Ty mas velkost ok,neviem to tak posudit lebo fotky mas v podprdach,je to ine ked si na fotke od pasa hore a nielen dekolt.....

montrela
citlivost sa ti vrati po case,musis vyckat,este je priskoro na nejake uzavery :-)

karla

Teraz uz chapem, ale predsa len, malo to byt Tvoje rozhodnutie a nei chirurgovo. Je pravda, ze sa istil, ale keby mne povedal, ze mozem aj vacsie, urcite by som si stala za svojim. A co sa tyka tych bab, ktore idu pod 300, tak chapem aj ich. Niektorym totiz nejde o velke kozy, ale iba o pekny slusny dekolt. Aj ked ja medzi ne nepatrim, tiez sa obavam vysledku. Ale nemozem mat prsia sucasne velke aj prirodzene. U mna to neprichadza do uvahy, som prilis stihla. Takze sa budem musiet uspokojit s 300.

montrela

Juj Livaa strasne, vsak 3 tyzdne je cela vecnost. Uplne sediviem ;-)
Zuzika6 dakujem velmi pekne,uz mi je fayn...ja som to inak prezivala, mna dlho bolelo a v jeden den akokeby prisla ulava a zrazu som uz aj zdvihla ruky,aj vsetko a uz ma ani nebolia prsia uz som dobra ;) ako sa to hoji vyzorovo neviem,nevidela som si jazvicky, ale frajer vravel, ze je to celkom pekne, ze mam male rezy. A teba zuzka uz tiez nic neboli???
A uz mozem dvihat ruky hore ked mi to ide?? Lebo cely riad v linke mam uplne hore a vyberam stale taniere a pohare.
A este jedno som sa chcela opytat, prsia mam dost tvrde, kedy asi zmaknu??Lebo este su take ako prilepene a neviem ich ani stlacit k sebe ani nic. A eeeeste ;-) aj vy ste mali necitlive bradavky????Toto ma dost desi, a lavy prsnik mam cely necitlivy. Stlacenie citim,ale pohladkanie nie, dufam, ze to je normalne.

fifka

karla,
jemu sa totiz vacsie nepacia a je za co najvacsiu prirodzenost. A cim vacsie implantaty, tym je vysledok pre chirurga neistejsi. Okrem toho mi vravel, ze po rokoch by prsia s vacsimi(a tym aj tazsimi) imlosmi viac poklesli. Nemala som sa nechat nahovorit, no uz to nevratim naspat. Ostava mi len nadejat sa, ze snad pocas tehotenstva priberiem do prs :) Nechapem baby, ktore sa rozhodli alebo dali nahovorit pod 300 ml. Podla mna je to vyhadzovanie penazi, lebo rozdiel je potom malokedy badatelny.

fifka

Karla
presne tak,mam dost siroky chrbat, mam pod prsiami 76 cm a chirurg mi povedal, ze si v pohode mozem dovolit aj vacsie, ale nechcel mi dat. Vobec nie su tak velke ako sa zdaju byt na mojich fotkach, fotky opticky pridavaju na objeme.Predpokladam, ze kazda babenka ma prsia v skutocnosti mensie nez na fotkach. Ani si nik nevsimol, ze mam silikony.Fotku pred si na rajce nedam. Keby som ich mala take ako mala Montrela pred, hrdo by som ich ukazala:)Nemala som ich vobec plne, praveze hore uplne ploche, ale myslim, ze 400 ml by mi vrch viac vyplnilo a stale by vyzerali prirodzene. Tazko vsak povedat dopredu...Mozno by sa potom rysovali na okrajoch...
A co sa tyka menstruacie, aj ja som ju dostala take 2 dni po zakroku. Prebehlo to v pohode, ani som ju nemusela oddalovat.

Petra2

ariell
Prečo nie? Len pozor na nosenie batožiny. Viac ako 5 kg by si nemala dvíhať a už vôbec nie nad úroveň ramien.