Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

janka

Livaa
Áno, viem o Laure S. Predtým mala 305ml. A takisto viem, že bola u dr. Kačmára. Práve preto som tam šla aj ja. A ako vravíš, dr. Kačmár je strašne zlatý. Mala som z jeho prístupu a z jeho osoby príjemný pocit. Budem mať anatomy, ale ešte raz pôjdem na konzul. dohodnúť rozmery implantátu. A zatiaľ neviem, či bude uložený pod svalom alebo pod žľazou.To ešte dohodneme. A mám si prinieť foto pre dr.(kôli lepšej predstavivosti).No mne sa páčia tvarovo také aké má Laura S.Takže foto nebude nutné.

inka69

ahoj ARIELL,
pytala si sa na tie dreny, ale pisala som ti , ze nie vzdy ich lekar dava. nebola to ziadana tragedia, ani nebolela ich pritomnost...boli prichytene bandazou, ktorou som bola obviazana. ty nevymienas nic, neboj. vsetko co odteka zostava vo flaske, neboj nie su to kvanta, z laveo mí odteklo asi necele dedi a z praveho viac. vybera ich sestricka, alebo lekar cca 2 dni po operacii. je tu sekundova zalezitost...

kamoskaaaaaaaa

ahojte baby. bola som s kamoskou u jezovitovej ale nechodte tam bola velmi neprijemna vobec neodpovedala na co sa jej kamoska pytala a vzala 600 korun za 10 minutovu konzultaciu. potom sme sli ku Gubovi na ULK a ten bol uplne super,ukazal svoju pracu,robi pekne prsia, narovinu poradi a vysvetli a kamoska uz ma termin :)

zuzika6

Margaret,jesne,Pegy sem chodi.Ked to zbada určite ti napiše.Podla jej prispevkov je s dr. velmi spokojna.
Mňa operoval dr.Trška,sice v PD,ale on posobi v BA,v Ružinove(myslim)

Livaa

margaret
no z nasej galerie vedie dr.GUBA-ULK, dr.Jezovitova,ti su z BA
Pegy sem chodi,urcite si odpise:-)
vsetko zavisi od povodnych ceciek,ale dr. Ti navrhne kolko,podla toho co mu povies sku mas predstavu:-)

margaret

ste zlate, dik :)
chodi sem pegy dievcata? lebo taka som zvedava, co by mi povedala na tu dr. jezovitovu, ze ani nezaspim...ved mi poradte aj ostatne, kto je este dobry v ba...ja by som chcela take prirodzene prsia, som vysoka, 180 cm, 67 kg, obvod pod prsami mam 80, mam chudy pas, ale mam zadok, tak keby som si dala prsia, tak budem mat taku zensku postavu, lebo teraz som od pasa dole juhoamericka deva a hore lolita :(

Livaa

zuzika6
a ma aj teploty?? takze mas doma "veselo"....tak skore uzdravenie prajem,nic prijemne ked su deti chore,co?

zuzika6

Livaa,asi tak.To ked jeden začne maju to všetci,mam aj segru s dvomi babami a tie su tiež chore.Ide to po celej rodine.Nešťastie nič važne,len ten chraplavy kašel.