Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

viktoria6969

pekny vecer!chcela by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s dr.Križkom ml.,plasticky chirurg v Ružinovskej nemocnici.Rada by som sa podrobila zvacseniu prs,a moj gynekolog mi ho odporucal.dakujem

silvia a

Ivica,
ahojky:o) mam sa celkom fajn,v praci super,konecne!!Maly skolkuje,v pohode.Ciciky uz ani neviem ze mam:o)A co ty a Image?

zuzika6

Ahojte babenky,konečne viem,,čo ste všetky mali proti tej podprsenke. Doteraz som s ňou nemala problemy,ale včeta ma tak dotlačila... :-(.Ešte dva tyždne a môžem ju konečne zhodiť...

ivica

silvia a, ako ide zivot?, co v praci?, tiez mam jazvy viditelne dost, ale ja som to ocakavala, najprv ciarka a potom sa nejako menia nie k lepsiemu, mam k tomu sklon , na bruchu mam špatnú jazvu po žlčníku, tak už som jak vypitvaná...
a dlabem na to , 40 ka na krku, už sa nechystám fotit akty..

ivica

ladybug,
takze budes operovana zrejme u milosrdných , však? Nie je problém si tam zaplatiť noc navyše, povedz Hederovi. Ja som tam bola neplanovane, lebo mi z jedneho drenu este cosi stale vytekalo, tak ma tam nechal este den aby sa to dokonale vycistilo. Potom som bola aj rada, ale tie dva dni ma tam mrle žrali, hrozné..

zuzika6

Kosi,ja osobne HAK neuživam,ale ked som čitala prispevky,niektore dievčata vysadiť musili a ine nie.Zda sa,že to zaleži od dr.V kažom pripade ho na to treba dopredu upozorniť.