Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sjuzik

cencul
podla mna to je dost individualne....
ale ten prvy den...ked si spomeniem...tak to bolo dost peklo ale potom druhy, treti uplne sa to zlepsovalo...hlavne ten druhy

anitka

ahojte baby, tak ste ma trosku potesili, ze nie kazdej byva zle.kossi tak v stredu drzim palce.mna to caka az presne o mesiac,ale vzdy na to myslim...ja pred opkou asi dva dni do seba nic nedostanem od strachu :-)

vera007

kossi,cencuI..nebojte sa myslite pozitivne a teste sa na nove ciciky..to sa mi pise a za mesiac budem prezivat to iste.Ked to prezili ostatne,zvladnete to aj vy.Ja som uz mala narkozu a v pohode..len ked sa zobudite hned nepite mne dali do ust cukrik od smadu..bola som taka otapena,ze som len spala.
Kossi..prosim ta nevies nahodou kolko pribudne do obvodu tych 375ml?

margaret

dievcata, nebojte sa narkozy, ja som bola minuly tyzden na sympatektomii v ruzinove, v uplnej narkoze a zobudila som sa uplne v pohode, ako dobre vyspinkana, ani ma hlava nebola, vobec nic, kazdopadne drzim palce

kossi

Anitka, ja sa tiež strašne bojím narkózy. Hlavne toho, že budem vracať. Ale už sa s tým tak pomaly zmierujem, že musím to nejako zvládnuť. Bože, už pozajtra!

inka69

ahoj anitka:)
narkoza bola asi jedine coho som sa naozaj bala, mala som des z toho, ze sa nezobudim, urcite ti zareaguju viacere kocky, ale ja ani neviem ako som zaspala a uplne bez problemov som sa zobudila. nebolo mi ani zle, proste nic:)) ja som po operacii isla hned domov a az ked som prisla domov a aasi po hodine som isla na vecko tak sa mi zatocila hlava. to bolo jedine.... inak radili mi aby som po zobudeni hned nepila a ked si dam pit, tak uplne pomaly, nie vodu do seba naliat, tak mozno aj preto....:))