Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

modroocka55

nikis,
tak to ma dr pravdu myslim ze ak si das 400 ml neolutujes este mozno aj potom povies ze by mohli byt aj vacsie ale nebude to take frustrujuce aby si musela po polroku ist na dalsie zvecsenie ale ak si das aj 300 uvidis ze to bude malo .Ja som mala a mam 275 a nikdo v mojom okoli si nevsimol ze mam nove prsia .Aj ja uz lutujem ale druhy raz sa mi to nechce tak skoro podstupit

nikis

Ja idem k Pikulovi, mam 182cm a vazim tak 65. Chcem 260ml ale doktor mi hovori, ze to je skoda roboty. Ze k mojej postave aspon 300 a viac. Neviem. Buduci tyzden si uz musim objednat implantaty, tak mam dilemu... :)

modroocka55

nikis,
bola som u Cervena a mam 275ml.Vyska 165 a vaha 49 mam teraz take trojky ale brala by som vacsie aspon 320ml

kajka

ahojte.
čo je s karlou, neviete? neozvala sa dlhšie... nemá nejaké problémy alebo bolesti? dúfam, že nie... aj ja chcem ísť do novamedu... ale nie som zatiaľ objednaná, odhodlávam sa... prežívam obdobie, kedy by som si to dala robiť aj zajtra !!! ale MUDr. červeň ma dá na čakačku... a dovtedy možno spanikárim.... neviete niečo o ostatných Dr. v Novamede- ktorí nie sú tak vyťažení?

lucia313

meggy: velmi pekne Ti dakujem za odpoved, ja sa este na operaciu len odhodlavam,hladam viac info na nete, ale trochu sa bojim.Ak by som Ta mohla poprosit, ci by si mi nemohla poslat fotku pred a po zakroku, zostali ti aj jazvy po prvej operacii? zatial uvazujem len o zmenseni a zdvihnuti prsnikov,lebo mi naozaj dost ovisaju, ale bojim sa ze mi ostanu velke jazvy.

Pegy

Cencul ja o bolesti hovorit nemozem ale vsetko je individulne niekoho to bolelo viac -niekoho menej,kazdy znasa bolest inac ale da sa to zvladnut ,urcite to stoji zato trochu zatat zuby.Drzim palce a daj o sebe vediet!!!