Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

senties

ahoj inka69
si strasne zlata, ze si mi odpovedala,vies ako dlho sa k tejto operacii odhodlavam,mozno uz aj 10 r....toto forum je perfekne ,clovek sa tu dozvie skutocnosti ,ktore zeny pri tom preziju,nie ako v tlaci tie mozu byt aj zmanipulovane,aby len niekto dobre zarobil...napises mi prosim tvoju emailovu adresu?mam este par otazok...diky a pa pa

Petra2

Nikis
a aký máš obvod pod prsiami a veľkosť košíkov? Pri tvojej výške a váhe 250 ml urobí možno 1 veľkosť, keď budeš oblečená, rozdiel ani neuvidíš. Daj si poradiť od lekára ale ukáž mu foto aké by si chcela prsia.

Petra2

kajka
každá klinika - lekár má iné ceny a rozdiely sú aj v implanátoch, anatomické sú oveľa drahšie a v značke. Najdrahší je Mentor a Inamed. Takže kompletná cena sa pohybuje medzi 50 a 100 tisíc.

kajka

ahojte.to je až taký rozdiel v platení? mne povedali v novamede, že 50.000 sk za všetko - aj s podprdou
a čo tá karla??

daluxe

modroocka55...ahoj, idem ku Cervenovi na operaciu zsciatkom juna, odporucil mi 300ml, ale stale sa obavam ci to budem mat dost, mam trochu siroke boky...nemohla by si mi prosim poslat fotky ako vyzeraju tie tvoje....budem ti velmi vdacna....
dakujem
daluxe@orangemail.sk

inka69

ahoj senties:))
bola som objednana na pol jedenastu a o pol tretej som uz bola doma. ked som sa zobudila vobec nic ma nebolelo, tak som sa snazila dostat co najskor domov, lebo som vedela, ze to pride:)) cele poobedie som prespala, v podstate s prestavkami som spala az do druheho dna. ten celkom usiel a na dalsi som isla na vybrati drenov. po nich to uz bolo super, velmi sa mi ulavilo. nemusis sa bat!:))) ja som mala asymetriu hrudnika a povodne ziadne prsia, kvoli asymtrii mam L275 a P300 , ale vobec nie je vidno, ze by bol jeden vacsi... ked chces viac infosiek, kludne mi napis na email....

nikis

Tak potom co mi napisala Modroocka si dam teda urcite 300ml. Viac nechcem. Idem mi hlavne o to, aby som mala pekne prsia. Svoje mam velmi male, takmer ziadne a este k tomu som po kojeni - no najhorsia kombinacia :)Popravde, svoje miery ani neviem. Podprsenky nosim 75A (hned ako najdem meter sa premeriam)Doktor mi odporucil okruhle Eurosilicon, 300 a viac, nizkoprofilove, pod sval, rez cez podpozusie. Takze to iste ako ty. Tiez si budem objednavat podprsenku zo Siklienky - vsetko buduci tyzden. Termin mam 1.4.

Lucia_78

Ahoj Nikis,
15.4. ma caka operacia u Dr.Cervena. Pri vyske 170cm a 53kg mam obvod hrudnika pod takmer ziadnymi prsiami 76cm, cez prsia 84cm. Odporucil mi okruhle nizkoprofilove 300ml Eurosilicone pod sval rezom z podpazusia. Zvazoval aj vysoky profil, no nizkoprofilove vraj u mna budu vyzerat uplne prirodzene- a o to mi ide. Tiez by som mala objednat implantaty + podprsenku z firmy Siklienka buduci tyzden, no este nie som 100% rozhodnuta ohladom velkosti a profilu. Ake mas miery? Odporucil ti okruhle ci anatomy? aky profil?