Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Pegy

Cencul drzim palce neboj bude to ok ,nie je to take strasne!!Ja som to prezila uplne v pohode ani bolesti bohvieake ,narkoza super,lieky po op ziadne,dala som si raz ibac lebo som sa bala ze to viac precitne ale pohodka!!Len to vstavanieeee!!!!

inka69

ahoj kossi,
ja som bola objednana na pol jedenastu a kazali mi od polnoci nepit, nanajvys troska "ovlazit" usta. kd som prisla k lekarovi dal mi pohar s vodou na zapitie tabletky, takze podla mna par hltov ti neublizi....

kossi

Diky baby. Mám tam byť na 9.00, tak snáď do tej pol 11. pojdem na sál, nerada by som dlhšie hladovala. Inak riešila som s manžom problém, či sa môžem tak 3 hod. pred opkou napiť trocha vody. On tvrdí, že môžem, čo vy na to?

Livaa

nove fotecky ma inka69 :-)

kosii
neboj,zvladnes to v pohode ani nebudes vediet ako a zaspis a zobudis sa s novymi ceckamy,drzim palceky,drz sa :-)