Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kossi

Vera, myslím, že by to mohlo byť aj 10 cm, vysoké sú skoro 5 cm, tak asi tak.
Baby, držme sa, prežili to iné, prežijeme aj my.

inka69

...no hovorilo sa vselico, ale poznas to vacsinou drby a ja nemam rada debaty kde sa pravdu nedozvies...pravdu vie len personal co bol na sale...
neboj ty si len oddychnes:)))

mona4

Inka, presne to tak beriem a tesim sa na nove prsia, lebo riesim to uz veeeelmi dlho, koncne si splnim sen, len ma to v principe zaujimalo, ci niektora z vas nevie, preco sa to vlasne stalo, ja som vtedy zila mimo SR, takze viem o tom len z pocutia tych co su proti.....

inka69

ahojky mona4,
neries zbytocne ziadnu simonu, tes sa na to, ze si urobis radost. kolko ludi ma problemy pri inych zakrokoch a nokdy sa o tom nedozvies. robili z toho humbung prave preto, lebo islo o sukromnu kliniku a o upravu s ktorou nie kazdy je ztotozneny.... ak sa ti ma nieco stat, moze sa ti to stat aj pri slepom creve....

inka69

ahoj cencul:))
..ja som ich mala, ale nedavaju to kazdemu... v pohode som s nimi isla domov, dostala som lekarsku kosielku, do kazdeho vrecka vpredu dala jednu flasku, zapla do mikiny a isla domenkov. tie dreny vobec nebolia. su to tenke hadicky, cez ktore sa ti odvadza "nadbytok...krv..."" a rychlejsie sa hojis, lebo sa s tym nemusi vysporiadavat telo. mas ich jeden - dva dni, vybranie troska zastipkalo , ale naozaj to neboli, akurat ti to komplikuje prve dva dni presun po byte....neboj, ale mozno patris medzi tie, ktore ich nemaju...

mona4

Ahojte dievcata, citam ze tu preberate narkozu, aj ja sa jej bojim, aj ked uz som bola operovana, a nic dramaticke sa nedialo, avsak aj tak ma znepokojuje, neviete preco sa nezobudila ta holka myslim ze sa volala Simona...ktorej tiez robili prsia? Nechcem vas tu strasit, ja sama idem o tyzdnem a pol, len som chcela mat info o tomto pripade. caute

inka69

ahoj cencul:)
NEBOLI TO, NEBOJ:))skor je to prve dva dni velky tlak na prsiach, ale nie je to taka bolest, aku bezne poznas. po dvoch dnoch ked mi vybrali dreny, nastala obrovska ulava a potom je to naozaj len zo dna na den lepsie...