Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mimi6

Ešte chcem sa opýtať na to, možem nosiť športovú podp. do práce a zdravotnú na noc?Nespadnú mi prsia, alebo nenarobím si problém?Bojím sa že tá šport. nie je taká pevná ako tá babičkovská čo mám.

mimi6

Kočky mám to za sebou, som 9 dní po, neviete či sa už možem sprchovať, a kedy možem ísť do fitka?Zdá sa mi, že méám jedno prso vačšie ako druhé, sadne mi?

samy

Ahoj. Uz som sa pytala aj na zzz, ale nejak som sa nedopracovala ku odpovedi. Ako je to s nosenim s push up podprsenky a kosticami?Co vam vraveli vasi doktory??Ze smiete-nesmiete nosit?Ja idem na kontrolu az o 2 tyzdne a dovtedy umriem zvedavostou

nikis

Ahojte, neviem ci ste sa dopracovali k tejto stranke www.loveyourlook.com. Su tam zaujimave zabery. Po kliknuti na fotku sa vam presne ukaze kolko ml, vaha, vyska, ulozenie. Najviac ma prekvapilo, aky je viditelny rozdiel medzi ulozenim pod zlazou a pod sval.
No ja stale vaham nad velkostou, ale pod 300 teda nejdem :)

lilina

Dakujem ti zuzika.To som asi potrebovala pocut,lebo nemam to s kym prebrat.Som rada ,ze som natrafila na toto forum.Drzim kazdej palce.Inak deti maju jeden 3roky a druhy 2roky .Kojila som kazdeho skoro rok.Tak mi tie prsniky aj tak vyzeraju.Take male nic.

zuzika6

Lilina,nestresuj sa.Budeš spokojna,uvidiš!Aj ja mam dve deti 19mesačnu dceru a 5ročneho syna.Dalo sa to v pohode zvladnuť.A ešte ked ti ma kto pomôcť,to maš super!

lilina

Ja idem na opku 25.4.Strasne bojim bojim.Ma tu niekdo 2 male deti?Mamka aj svokra pomôzu,ale aj tak neviem,neviem ako to zvladnem.A ak to nebude pekne tak sa asi obesim.

kossi

Baby, ktoré ešte máte opku ďaleko, pozerávajte v pondelok Črepiny s *, budú dávať ako si jedna baba dáva silikóny, pri všetkom bude kamera, od predoperačných až po operáciu.
Ja si to už akosi nestihnem pozrieť:)

kajka

cencul, kosii, veľmi držím palce......všetko bude o.k a vy sa zobudíte s novým vytúženým číslom podprdy. kaby som tam už ja zajtra išla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!