Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikis

Baby ahojte. Uz som sem raz pisala. O dva tyzdne mam termin na klinike Novamed v BB. Nema nahodou niekto z vas skusenosti s touto klinikou?

kuki

co sa tyka velkosti, tak ja som uplny opak
od vacsiny tuto :-D. ja som povodne chcela mat mensie prsia ako mam. chcela som B.teraz mam C,co vobec nelutujem, som si zvykla, ale vacsie by som asi urcite nechcela.(dostala som 300cc).v robote sme dost velky kolektiv, a patrim medzi najvacsie prsatice :-D.

mona4

Dievcata, ste zlate, ja som myslela, ze mi ledva odpise jedna...dakujem pekne za radu, dam si teda tie 300 nech potom neknucim ze mohli byt aj vacsie, v pondelok idem za lekarom, aby sme objednali impl., takze vam dam vediet ako som dopadla...dakujem a pekny vikend.

fifka

mona4,
odporucam ti aj viac nez 300ml. No neviem, ako velke prsia chces mat.Ale urcite si daj aspon tych 300-to budu take akurat pre teba, ked si, ako pises, chuda

meggy

Lucia,
mne robil lekár dr. Kačmár v Chirmede v KE najprv úpravu prsníkov v jeseni a teraz mi dal impantáty. Trocha som sa bála lebo to boli 2 operácie za polrok, je to neskutočne veľký rozdiel.Prvá op. nebolela, prsia boli síce menšie, ale ako pred kojením detí, prs. dvorce mi zmenšil na 2cm, prsia boli aj pevnejšie, lebo neovísali ako pred tým.Teraz mám impantáty, na kontrolu idem o 4 dni, tak sa mi potom ozvi.Už teraz je to o 100%lepšie.

Livaa

mona4
ahojky,no chod do 300ml aby si potom nelutovala ze mohli byt vacsie,moje si videla tak mas aku taku predstavu,ja by som sla aj do vacsich....