Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ladybug

ja mám zas iný problém - 2.apríla mám op a dnes ma prepustili z nemocnice (obidve dcéry mali črevnú chrípku) a neviem ako na budúci týždeň stihnem všetky predop vyšetrenia... dá sa to stihnúť keď v pondelok je ešte aj sviatok???

ladybug

ja beriem na oddialenie noretisteron, tak skús ten. keď ho budeš brať desať dní, po dvoch dňoch od doužívania dostaneš menzes, tak si to musíš nejako vyrátať.

vera007

Babenky,nevie niekto nahodou ake su to tabletky na oddialenie menzesu?Mam to dostat tak 5dni po op..no chcela by som to oddialit.Dakujem.

zuzika6

Pegy,dik za opytanie.Čo sa bolesti tyka,včetko v pohode,chodim už aj cvičiť.Ale tvarovo sa mi ten jeden,čo bol aj upravovany, stale nevidi.Predsa tam bol velky rozdiel,myslim,že rovnake ani nebudu :-(

mimi6

No , ja som z toho jeleň.Viete , nosím blúzky v práci, ta podpr. priesvitá, to kvoli tomu nechcem aby baby v práci mali poznámky..Vidno obrysy tej podpr.Ešte sa opýtam lekára.

karla

Ahojte,
Ja mam zase ine poucenie, nosit s kosticami mozem uz po 3tyzdnoch, na noc este tu specialnu dalsie 3 tyzdne. Kosticu ale treba vytvarovat na spodny obvod prs.

Pegy

Zuzika6 podprdy s kosticami sa nemozu nosit kym ti sadne implantat je to koly moznym komplikaciam aby sa ten impl.nejako blbo nezhnul potom sa uz mozu inac ako prska??

zuzika6

Mimi,gratulujem!Sprchovať som sa mohla po desiatich dňoch,ked mi vybrali stehy.Dovtedy len ako sa dalo :-).Tu podprdu určite nos ako ti povedal doktor,min.4tyždne.Ja som ju nosila 6tyždňov,po rovnakom čase som začala aj cvičiť.Takže ti prajem vela trpezlivosti.

zuzika6

Samy,ja mam implantaty vložene cez dvorce,takže nosim podprdy s kosticami,dr. mi povedal,že pokial ma nikde netlačia na prsia,tak môžem.Ale čo som čitala,tak baby čo maju rez pod prsom,take nosiť nesmeli,no neviem ako dlho...