Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

samy

A este k tym kosticiam, ja mam pod prsom rez a prsia mam dost este napnute a tvrde, ze ich do "vyformovanej" podrprdy push upky vlastne ani nepolozim, lebo sa jednoducho neprisposobia. tak snad este zmaknu. A kozate babule co mate 75D nemate problem kupit podprdu??diiiiiiik ;)

samy

Tak dakujem vam. Ja som mesiac po, antikoncepcnu podprdu stale nosim,doktor vravel, ze cim dlhsie tym lepsie. Mi vravel, ze vsetky tie stahovacie pradla po plastike, od tych nohavic, ktore sa davaju po liposukcii az po podprdy maju predpisane nosenie 6tyzdnov a teraz pozor az POL ROKA!!! ze tych 6tyzdnov je vlastne minimum. A to moja kamoska bola u inej doktorky a ta jej kazala nosit podprdu len tyzden a na noc len mesiac.ale ja si myslim, ze menej zla narobime ked ju budeme nosit dlhsie, bez ohladu na to kde je pravda, co myslite?

vera007

sjuzik,citala som o tom aj na internete,ze ak sa nic stym nestane ..nemusi sa to menit..a aj dok. mi to povedal.Tak tomu ver,super nie ;)

sjuzik

ahojte kocky...mam taku otazku, pytali ste sa kedy by ste mali ist na vymenu?mne povedala dr.ze su dozivotne a nejako sa mi to nechce verit

ladybug

neviem či je len na predpis, mne ho dala doktorka lebo som mala menzes každé dva týždne a teraz som ho užívala tak, že mi práve končí menzes pred predop testami.

vera007

ladybug,aj ja sa bojim ze sa nieco stane a bude sa musiet prelozit termin.Mam sice len jedno dieta,no okrem manzela mi nema kto pomoct..tak neviem ako to budem zvladat po operacii.
Zuzika,to zvladla za 2dni,to je fakt super..asi sa to da.No mna chcela objednat na sono prs 17.4 a op mam 11.4.(mrmlala asi 5min. ale nakoniec ma preobjednala skor.

vera007

ladybug..to je teda fakt smola..no uvidis a bola si sa objednat na sono prs?Tam sa dost caka..mozno budes mat stastie a podari sa to :)Zalezi na koho natrafis.
A tie tabl. su na predpis?