Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikaOO

zuzika6 Dakujem moooc.10.30 by to malo zacat..malo by to bytod 280-325.takze asi tak ako ty.Neviem s akou velkostou sa zobudim.Ja som si aj taku nejaku velkost predstavovala.Bat sa zatial nebojim,nejak mi to nedochadza,furt si myslim ze sa nieco pokasle aku mam ja pri vsetkom smolu.xi.mi to dojde ked mi daju naladovku a to uz mi bude vsetko jedno.Tak sa tu zatial majte.Ako sa mi bude dat hned sa ozvem..pa.pa

daria

Baby ktore ste absolvovali reoperaciu povedzte je to take bolestive po op ako pri prvej operacii ? alebo trocha menej, nie su pri reoperaciach komplikacie ? a ako dlho ste sa zotavovali ? kedy prsia odpuchli a usadili sa ?

cicina

caute baby, chcem sa spytat neake otazky na tie co uz maju silikonove prsia... niekto totiz vravi ze lutuje ze si ich dal... ze mava bolestive spanie a tak ... je na tom nieco pravdy. a co take prsia stoja? dik.

mona4

Dievcata, ma niektora z Vas Megany alebo tak nejako implose? Mne ich odporucil lekar. Su horsie ako Mentory? Budem mat anatomicke 270ml, v stredu bud.tyz. idem, foto mam na rajce ak mate pristup...poradte.dik.

ps: Livaa, meno tej lekarky je Hudakova, na Mojmirovej v Ke, je tam každu stredu v aprili.Konzultacie su zdarma.pa.

jarka35

laura S
Ahoj laura , bola by som ti velmi vdacna ked by si mi popisala nieco o tvojej druhej operacii, ja mam uz 4 rok 300ml,chcela by som vacsie, z dovodu toho ze mam pocit ze tej koze mam tam este naviac, a kludne som si mohla dat vacsie...a bola by si zlata keby si mi poslala a jnejaku fotku na moj mail....jaroslavaluc@pobox.sk

ruzena

Baby chcem sa spytat ako na vase nove prsia reaguju vasi partneri/manzelia? Ako sa tvarili, ked ste im povedali co mate v plane?

ruzena

val: ja by som ti radila nedavat si prilis velke, lebo ked nemas vela tuku, bude to vyzerat umelo. ale niektorym (vlastne mnohym) muzom sa aj to velmi paci, takze zalezi od tvojho rozhodnutia. Ale daj si radsej anatomicky tvarovane ak chces take velke, to vyzera prirodzenejsie.

val

Ahojte kocky. Prosim, poradte mi, aku velkost implosov si mam dat, teraz totiz nemam ziadne prsia a chcem plne c-cka. Meriam 171 a vazim 57. Diky moc

ema

ahojte xcela by som si dat urobit prsa lenze potrebujem pravdive info.pjosim,ktora babenka uz to ma za sebou a je ochotna sa podelit somnou o zazitok?napiste mi.diky