Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivica

dievcata, zeny co ste PO, potrebujem informaciu pre svoju znamu, je 10 dni po operacii, prsia jej chvilami tvrdnu, cez den ale hlavne v noci, su napäte ako pred kojenim, na pocit horuce, mala ste to niektora??!!

ruzena

Nikis: EKG a RTG po mne nechceli, len mi odporucili mamografiu alebo sono prsnikov kvoli rakovine prsnika v rodine. Nakoniec mi urobili sono. A potom uz len krvne testy, tie mi este len budu robit.

nikis

Baby ahojte, prosim vas, co vsetko u vas zahrnalo predoperacne vysetrenie? Okrem krvnych testov, EKG a RTG hrudinka stretla sa niektora z vas aj s inou poziadavkou?

nikaOO

ahoj kossi.Zelam skore uzdravenie.Nech ti je kazdym dnom lepsie.Mna to este len caka,si odratuvam dni...uz len 5,sa objavuje aj trosku strach..uf

nikaOO

ahoj ruzena.mne vyberali v lokalke hrcku,no bolo mi s toho este tyzden zle,bolo to nechutne a aj to sem tam pekne zabolelo.ja som tiez mala ist na inu kliniku,len proste som nemala s toho dobry pocit tak som to zrusila a idem inam.ako mi baby radili,ty platis,ty si vyberas.

angelina-dolores

Ahojte....
Ja by som velmi chcela si dat silikony, ale mam velke obavy, chcela by som sa s kontaktovat s niekym, kto to na vlastnej kozi postupil, nasledky, operacia, vsetko...........
Dakujem, budem rada ked sa mi ozvete.........

ariell

Baby, ak sa cosi zbabre alebo sa implantat pohne alebo cokolvek ine, neviem co vsetko sa moze stat a treba ist na operaciu znova, to sa zas plati alebo sa to da reklamovat?