Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

modroocka55

baby co mate prsia nosite aj pushapky podprsenky?Moze sa to?Pytam sa preto lebo ja nenosim pushapky ale iba obycajne podprdy ,prsiasu v nich pekne ale nie su velmi pri sebe ,obycajna podprda mi ich neda velmi k sebe a preto by som chcela pushapku len neviem ci mozem

Livaa

nika00
blahozelam Ti a prajem skore zotavenie:)
Ake komplikacie si mala? Ale uz je vsetko ok,nie? Neboj bude Ti uz len a len lepsie,uz si si ich videla?

nikaOO

ahojte tak uz som tu a po.no da sa to,akurat sed a lah je hrpzny ale da sa to prezit.mala som trochu komplikacie tak som tam radsej zostala o den dlhsie,ale uz je to lepsie.

amber

caute baby,
neviete ako dlho pred operaciou nemozem uzivat antibiotika? Ochorela som a na opku mam ist uz o 2 zydne. Som z toho zufala.:(

Livaa

Baby ked mi pisete a posielate fotecky prosim podpiste sa svojim nickom co mate na zdravi, aby som vedela o koho sa jedna,je Vas viacej,dik :-)