Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikaOO

nikis..v novamede som mala ist k doktorke,vsetko bolo v pohode,potom tu baby opisovali ake mali konzultacie a zistila so ze to bolo o nicom.ja mam mat augmentaciu a mastopexiu,doktorka by mi urobila rez okolo dvorca a obratene T..prislo mi to luto mat rozkrajane prsia,akurat mi pripadalo cudne to ze polovicu konzultacie som mala so sestrickou.tak som to po konzultacii u ineho Dr. zrusila.Ten mi ponukol rez len okolo dvorca,zuzika6 mi poradila,kedze to ma tiez tak.A ma to velmi pekne urobene.

Petra2

ivica bolesti, opuch a stvrdnutie sú normálne. Trvajú individuálne 2 - 8 týždňov, pri implantátoch pod sval niekedy aj dlhšie.

mariamaria

baby ja to mam uz za par...bojim sa ...neviem aky profil ci stredny ci vysoky ci 350 ci 325ml...mam 175cm a 56 kg chcem take plneee CCKA AZ DCKA...prsia mam momentalne 75B ale to je len podprda ,prsia su hadam po kojeni 1tky a makke ako makkysky...bude mi stacit 325ml na plneee trojky..???baby radte na mail pandarosewhite@yahoo.com

montrela nic ti neprislo na mail????

nikaOO

Velmi pekne dakujem ze mi drzite palce.Ste mooc zlate.Neviem co by som bez vas robila.Bojim sa,ale snazim sa nato nemysliet..

nikaOO

nikis,zuzika dik za radu.uz som si ju dala,sa to nedalo vydrzat.

inka69 ahoj.novamed som zrusila a bude ma operovat Dr.Trška v BA.Ani vysetrenia som si nemusela nove robit.Urobil dojem tak,bolo rozhodnute uz v ambulancii.Venoval sa mi,odpovedal na vsetko,a vysvetlil.Velmi mily clovek.

inka69

ahoj Nika 00 ,
tak gratulujem ze konecne ides:)) chodim sem momentalne sporadicky, u akeho lekara si nakoniec skoncila? kde ta budi robit?
velmi drzim pasticky!!!

inka69

ahojte, vsetky kratko po:))
ja som mala presne rovnaky strach a pocity som sokro 8 tyzdnov po a tiez to na ziaciatku sklbalo, palilo, svrbelo, cez den to uslo a vecer a rano som si pripadala, ze hrudnik je raz taky velky...pokial nemate teploty je to ok:)

nikis

Nika, tyzden pred operaciou sa nesmu brat lieky, ktore obsahuju salicylaty, t.j. acylpyrin, anopyrin atd. Myslim, ze Ibalgin si kludne mozes dat.