Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikaOO

zuzika6 bojim.som mislela ze sa bat ebudem ale bojim.niekto pise ze to nieje az taka strasna bolest,ine zasa ze je to hrozne.tak bojim.inac priserne ma boli hlava.pisu tam ze tyzden pred opkou sa nema brat nic.to si nemozem dat ani jednorazovo ibalgin od bolesti.streli mi hlava.

zuzika6

Nika,no super,tak držim palce.A neboj,dopadne to dobre.

Nikis,u mňa sono prs patrilo medzi predoperačne vyšetrenie.

nikis

Pytala som sa len preto, lebo niektore tu spominate sono a mamografiu, tak som nevedala, ci je to v ramci predoperacneho alebo ste si to dali spravit z vlastnej iniciativy

adka25

Kočky neviete mi poradit?či sa daju urobit silikony aj po vybrati cysty z prsnika?robia to naraz plasticky chir.?nemate s tym niekto skusenost?