Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mona4

Lalia, neboj, ja mam ten isty problem, dokonca mi idu davat len 270ml anatomy, tiez mam lentilky, ja sa spolieham, ze to bude ok...ku komu ides a kde?

kossi

Baby, čo ste po, ktoré ste nemali drény? Ako dlho vás to bolelo? Brali ste nejaké lieky na hojenie? Bože ja sa tak bojím komplikácií, chcela by som tomu hojeniu nejako pomôcť, ale neviem ako:(

lalia666

ahojte baby,doktor mi odporucil 275ml a som dost plocha a este aj chuda tak teraz sa trochu obavam ci to nebude vyzerat umelo...alebo zas niekto hovori ze pod 300 je malo , ale inak sa uz straaaaasne tesim:-))))

mona4

Margaret, ja som bola v Ke na sukromnej klinike, Mudr. Gluck, operoval zopar mojich kamosiek a prsia robi nadherne, akurat ma prekvapil tou znackou, dava aj Menthory ale ked ides na opku, presne ta odmera a vyrataval tam nejake milimetriky a potom porovnaval tabulkovo Meghany a Mentrory a povedal ze kvoli nejakemu rozmeru tie Meghany mi budu sediet lepsie. su to vraj americke ako mentory a rozdiel je len v tom, ze povrchova uprava u mentorov je hladsia inak to iste aj cenovo.

margaret

mona 4: kto ti poradil McGhany, ci ako sa volaju...? ja som bola na 2 konzultaciach a tiez mi na jednej poradil dr. tieto, ze eurosilikon dava len po amputacii prsnika a na druhej eurosilikony- ze su vynikajuce, mam z toho tiez misung

mona4

Dievcata, ked mi navrhli 270ml s vysokym profilom - anatomicke, mate niektora taketo? Som uplne plocha a bojim sa ze to bude vyzerat dost umelo....Idem v stredu 02.04., poradite mi? Dakujem