Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lalia666

mona4: ja idem v bratislave ku doktorovi guba ale bohuzial az o mesiac a uz mi to cakanie leze na nervy a zbytocne rozmyslam nad blbostiami..treba mysliet pozitivne a nie o niejakych rizikach. ty kedy ides?

Petra2

mona4
anatomické málokedy vyzerajú umelo. ak má tvoj lekár skúsenosti, tak sa spoľahni, čo ti poradil. oni vedia, ako to bude vyzerať.

Petra2

margaret
eurosilikony sú francúzske, mentor a mcghan (teraz Inamed) sú americké. Kvalita je porovnateľná a všetci traja dávajú "doživotnú" záruku, aj keď to je skôr reklamný trik, čo je to doživotná :-). Tie americké pokiaľ sa dáš operovať v amerike, tak ti ešte aj doplatia na reoperáciu 1500 USD. Ale pre Európu to neplatí. Aj tak je tá operácia v Amerike drahšia o viac ako o 1500.