Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mona4

Ahoj Kossi, teraz si ma dostala do pochybnosti, ja som to s lekarom konzultovala na 3 krat a potom som isla este aj inde, kde mi odporucili max. 250ml co som nesuhlasila vôbec, tak sa spolieham aspon na tych 270ml aj ked je pravda ako pises, ze sa bojim ci nebudu male, ale vysvetlovali mi, že mi môžu dať 300 ale vraj už budu vyzerat umelo a prsny dvorec mi viac nedovoli. Mam foto na rajce pred, ak mas cas tak sa mrkni, ja nevidim fotky po, ale myslim ze modroocka ma tcy 275 a je spokojna, ale som ti vdacna za radu. Asi ho poprosim, nech mi vezme na salu aj 300 a ked, nech mi da väčsie.

ada3

Ahoj Senties! Najskor som skusila viacero konzultacii, a nakoniec som sa rozhodla pre Dr.Tršku. V Ružinove mali dlhé čakacie doby, tak ma operoval na Záhradníckej-super termín do 3 týdňov od konzultácie.Som spokojná s prístupom aj výsledkom.

kossi

Mona4, rátaj s tým, že anatómy pôsobia menšie ako guľaté tej istej veľkosti. Takže ja byť tebou, keď anatómy, tak určite väčšie, lebo budeš nespokojná a nebudeš prvá.

nikaOO

Dakujem babenky.ste zlatucke.ako dlho trva ten tlak,mam pocit ze mi strekia,kedy to ustupuje,asi po kolkom dni??no tieklo mi viac krvi s laveho prsnika,ale uz sa to ustalilo.videla som ich v lahu,su peknucke.mam325ml

mona4

Amber, ja som si musela opku odlozit presne kvoli antibiotikam, mam take info od svojej lekarky, ze minimalne 3 tyzdne by si nemala ist, resp. si daj urobit predoperacne vysetrenia den pred operaciou, aby si mala co najcerstvejsie vysledky...

mona4

modroocka, myslim, ze ty mas mentory okolo 270ml ak sa nemylim, si spokojna s touto velkostou? Mne maju dat v stredu Mcghany 270ml anatomicke a chvilu som aj zvazovala ci tie anatomicke ti neurobia to, ze ich mas potom od seba ale zase okruhle mne lekar nechcel dat, ze som vraj velmi chuda...

mona4

Lalia, idem v stredu, takze aj sa tesim aj bojim, ale uz nech to mam za sebou...ja som to uz planovala velmi dlho... Livaa, dik si zlata, urcite sa po opke ozvem aj dolozim foto...pa.