Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

modroocka55

mona4,
ja mam iba 49 kg a 163 cm mam 275 eurosilikony nevravim ze som nespokojna ale urcite ak by som isla teraz tak si dam 325 .Musim veeelmi vypinat hrud aby mi tie prsia bolo vidno tak ze sa aj niekto kukne
,u mna si naozaj nikdo zo znamych nevsimol ze mam nove prsia su take ake som mala predtym s pushapkou a mozno keby dr povedal ze mi da 350 tak poviem ok.Znama ma tiez 300 a taku istu postavu ako ja a musi chodit inac prehnuta aby si tie prsia aj uzila a vravi ze o rok ide znova lebo su male.Na tvojom mieste idem do vacsich

senties

ahoj ada3
na zahradnickej je aka plasticka chir.?
kolko ti dali ml? ja mam 166/58 nemam ich ovisnute ,ale male asi by mi dali len nejake 275 ml..a kolko si platila??

mona4

Inak som velmi chuda, mam 53 kg a 166cm, navyse som dost chuda v pleciach...a nepriberiem a nepriberiem...Nikto mi nechce verit, ked ma vidia, ze mam uz 6 rocneho syna, povazuju ma za studentku vysokoskolacku. Moja segra je mladsia o 4 roky a zijeme na striedacku tu a Mnichov a ked sme boli u zubara v Mnichove, tak mne tykal a jej vykal. hihi. takze asi tak....len na pobavenie

mona4

Kosi, dakujem ti za info, skusim este zajtra zavolat lekara, teraz som sa o tom este bavila s manzelom, povedal mi, ze si mam dat prirodzene a nechat si poradit od lekara, takze este sa ho popytam na tie anatomicke alebo okruhle a asi uz to potom neriesim, ved horsie to ako teraz dufam, ze nebude a nechcem pôsobit ani vulgarne, len nech mam co dat do podprsenky, lebo teraz ma len tlaci, nic viac....

daria

modroocka ma nadherne prsia !!! velmi sa mi pacia, doktor je velmi sikovny.
Dufam modroocka ze si s nimi spokojna ...

nikaOO

kossi..dik,hadam to polavi,sa to zlepsuje kazdym dnom.Mala si aj teploty??mna sa trosku dnes objavili.dufam ze sa to nezhorsi.tiez sa bojim kazdej zmeny a zle to znasam,potom stresujem.

kossi

Pozerala som tú galériu. Modroocka mala dosť veľké prsia aj predtým. Neviem, aké chceš mať veľké, ale ja byť tebou pod 3OO nejdem. Ešte záleží aj od toho, koľko máš pod prsiami a celkovo akú máš postavu.