Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilina

Ahojte babenky tak uz som doma operovali ma vcera o 13.30hod.a o 16.00.hod.som si sama sadla na postel napila caju a kecala so sestrickou a pacientkou od vedla.Bola som pripravena na otrasne bolesti ,ale zatial sa citim super len troska tlak a mam ich take tvrde ale to sa hadam postupne odmekne.Inak asi hodinu po opke sa mi spustili kramose ale na stastie som plne mobilna tak som sa oriadila sama.Ozaj to nie je take hrozne aspon ja to celkom dobre prezivam takze baby hura do toho nebojte sa nicoho.Ajina ako zijes?Kedy mas teraz dalsiu kontrolu?Zatial pa.pa.

ada3

Ahoj Biba O1!
Ja som bola na u Dr.Tršku na Záhradníckej. Som spokojná - myslím nielen výsledok, ale aj prístup pred operáciou a po operácii. Skús si pozrieť aj nejaké príspevky dozadu-píšu tam o ňom aj iné baby.

nikis

Ja som tiez pocula na doktora Minarovjecha samu chvalu, ale osobne si myslim ze crepiny s * mu pridali na cene :}}
Ja som dala za op 50 000,- a som max. spokojna. Treba si pozistovat, behat po nete a tak.

nikis

LienkaBB
ja som bola az okolo 13.00 isla som z BA. Mas pravdu, skutocne po tych troch tuzdnoch mam pocit ze je to kazdy dnom lepsie. Potesilo ma, ze uz mozem normalne spat na boku, behat a tak.
Kossi
Ty podla mna mozes byt max. spokojna. Mas ich uplne rovnake, z fotiek usudzujem, primerane k hrudniku. Kossi ty si asi este nekojila, ze?

biba01

Mám záujem upraviť-zväčšiť prsia.Žijem v zahraničí a na internete som si našla stránku Dr.Tršku. Kto má nejaké osobné skúsenosti? Ako ste spokojné? Díky za každé info.

suzan_sk

ahojte,prosim mozete mi poradit??som rozhodnuta na zvacsenie,planovala som minaroviecha,ale ako tu citam je strasne predrazeny..viete mi poradit inych lekarov z vlastnej skusenosti?:))dakujem

kika26

Baby vrele odporúčam doktora Minarovjecha. Raz sa pozrie na vaše prsia a už vie aké vám sadnú. Bez nejakých mojich neprofesionálnych predstáv. Najskôr som sa bála čo vyčaruje a veru je to super. A je mi úplne jedno olko si on bere do vrecka ako som tu kdesi čítala ja som s výsledkom spokojná a to je na nezaplatenie.

andrejka242

ahojte,chcem íst na plasticku operáciu prs,som definitivne rozhodnutá,chcela by som si pozriet vaše fotky,poslem aj svoju teraz pred ale neviem ako sa na tejto stranke orientovat a kde to mam poslat a kde mam hladat vaše fotky.dakujem prosim ozvite sa mi

kossi

Lienka, veď v podstate aj ja som spokojná, ale no za tie prachy som chcela, aby boli 100%. To jedno trošku, ale cítim, že sa to zlepšuje.
Neboj, keď som ja zvládala, a to ja som taká zdochlinka:)