Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

guereza

Olinaa, to je diskutabilné, ale ja by som si anatomické nedala. Mám guľaté, stredný až vysoký profil, niečo medzitým a vyzerajú úplne prirodzene, som veľmi spokojná. Ja som chcela hlavne vrchnú časť vyplniť a to sa podarilo, sval to pekne prekrýva a vyzerá to dobre.

Olinaaa

baby, GULATE CI ANATOMICKE????
Sak mi poradte, neviem sa rozhodnut, za dva dni musim nahlasit ake, potrebuje ich doktor objednat :(

007ada

Bianočka,tak to mi je luto,škoda-zas tie nervy odznova,ja som sa presne tohoto bala-že par dni pred op. ma pošlu domov,ale nestalo sa,naštastie,no tak sa opatruj

bianocka

ahojte dievčatá. tak operáciu mám posunutú pre chorobu až na 28.5. dúfam že mi deti neochorejú lebo sa k tým prsiam ani nedostanem.akurát že predoperačné musím zopakovať ešte raz. a to som to mohla mať za sebou už 30.5. No čo už. tým čo ste po prajem skoré zotavenie.

ajina

Lili,tak hadam ti zodac zaberie.Tu"antisexualnu podprdu"este nosim ale sem tam si dam aj inu,hned to inak vyzera.Neboj,potom ti bude uz aj chybat,haha.Radsej dlhsie,nech to mas ok.Tak si len uzivaj klud a ticho,ja som tiez bola prvy tyzden "v soku",ze nikto po byte nebeha,nepisti,prvykrat od narodenia malej som si o 20hod sadla k telke,nakolko pri nej to nie je mozne,ale po pravde,chybala mi.Tak sa zatial maj,oddychuj a nech sa to rychlo hoji,pa

lilina

Ajina dakujem ,ja som volala doktora a ten povedal ze mam uziat zodak tak mi ho manzel kupil no nie je to ze ma to nesvrbi ,ale je to troska lepsiedako to do piatku prezijem.Tvrde to mam teda riadne ,ale neboli to len ked sa pozabudnem a prudsie sa posadim.Ze sa kazdy pozera do vystrihu?Bude asi enonuno hi hi..Ja sa uz tiez tesim na ten vystrih a nech sa pozeraju ked je na co no nie? Sexi podprdu uz nenosis?Mna inak tlaci ako besna hlavne pod pazuchami a to je este len zaciatok ale co uz ked sa to musi.Nech tie tyzdne len cim skor ubehnu.Momentalne som sama doma jeden v ms.a druhe zobrala babina tak sa mi to vlecie.No na druhej strane si uzivam ten klud a ticho.zatial pa pa.napis.

ajina

Lilina Gratulujem!Tak si to zvladla a ako citam,tak to aj slusne znasas,ja som bola horsie.Ja som to mala tiez oblepene,ale nesvrbelo ma to.Radsej zavolaj doktorovi,urcite je to alergia.Ja som isla po tyzdni na prelepenie jaziev a na dalsi tyzden na stichy.Potom som to umyvala repikom.Mne zacali prsia maknut asi po 3 az 4 tyzdnoch,no este stale nie su uplne zmaknute.Neboj,aj mne sa zdali najskor velke ale ony naberu uplne iny tvar,odpuchnu.My sma stravili cely vikend na vychode,boli sme na svatbe."Neviem cim to je,ale kazdy sa mi pozrel najskor do vystrihu.."Ale je to super pocit,konecne tam aj nieco mat a hlavne ked to nie je ani prehnane k postave.Zatial pa a ozvi sa