Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilina

Ahoj Ajina prosim napis aj ty si mala, okolo prsia prelepene takym leokoplastom? ja budem mat na to asi alergiu cim dalej tym viac sa mi robia take cerveve fliacky a asi aj take male ako pluzgieriky strasne to svrbi uz ani nezijem lebo by som si to len skrabala a ziadne atihistaminika mi na to nezaberaju.Ak si to mala kedy ti to odlepil dolu?Inak bolesti nemam aj si celkom v pohode sadnem ani taky tlak tam uz nemam len je to este tvrde.Kedy to zacne uz tak trosku meknut?To svrbenie jujuj ja uz leziem po stene, otrasne.Napis prosim.Inak doktor aj sestricka su ozaj super.Klobuk dole ,so sestrickou som debatovala aj vecer aj doobeda super zienka.Ozaj som bola velmi spokojna.Momentalne sa mi zdaju tie prsia trosku velke ale ked to odpuchne tak sa to hadam zmensi.Zatial pa a napis.

007ada

Blahoželam,Lilina,tak už to maš za sebou,super,aj ja som mala neskutocnu alergiu na leukoplasty,tak som volala dr.,či ich môžem dať dolu,bol to 8 den po op.,tak suhlasil,skus sa ho aj Ty najprv opytať,držim palce

nikaOO

vera 007
ahoj.neboj sa mozes byt len rada ze ides do BA na opku.Cesty sa neboj,ja som sa toho tiez velmi bala a cesta ani moc nebolela.Sli sme na Trencin,je tam rovnejsia cesta kedze mne viac vadili zakruty ako diery.Su tam mile sestricky,sa o mna starali ako o babetko.Aj pan doktor bol zlaty.xi.je to tam vsetko pekne ciste,aj postielky maju nove.naozaj sa nemas coho bat.mozes byt pokojna.Drzim ti palce velmi moc!!

lienkaBB

ahojte dievčatá ktoré máte po OP,ako dlho ste nosili tú podprsenku,mne Dr povedal že už nemusím (4týždne po),iba na noc a to už aj bez kompresívneho pásu.

lilina

ahojte prosim nemala niektora s vas alergiu na ten leukoplast?Mna v podstate uz neboli nic len ma to priserne svrbi.Pod leukoplastom to mam cele cervene a neviem ako to svrbevie zmiernit fenistilove kvapky absolutne nezabrali.Prosim poradte mi lebo sa z toho svrbenia zbesniem.Dakujem.

dorina29

Baby,termin mam 7.5 Tak sa bojiiim...Mohli by ste mi poslat niektore fotky hned po op?Den,dva alebo tyzden?Prosiiim. Dakujem!!! dorina29@azet.sk

guereza

Ahoj, Lilina,
gratulujem a som rada, že si to tak zvládla, to si fakt vládala kecať po operácii, ja som len ležala a až nad ránom som prvý krát vstala. Dnes som 18. deň po, mám vybraté stehy od štvrtka a cítim sa už super, len ráno ešte trochu cítim tlak, ktorý po chvíli prejde. Tak držím palce, nech si spokojná.