Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

guereza

Ela, pozri si stránku omlazení cz. Ked´sa zaregistruješ, môžeš vidieť fotky báb tesne po operácii aj s popisom.

ela_l

ahojte baby, mam 4 dni po opke a stale mam prsia ako dva kamene. Je to normalne? Velmi ma v nich stipe a pali do kelu som z toho uz riadne mimo. Povedze mi ci vase prsia po opke po odpuchu su na omak prirodzene alebo je to citit aj potom tak strasne ze tam nieco je. Diky moc

guereza

007Ada, neboj sa, vyberanie stehov nebolí, len to trošku štipalo, ale fakt, len trošku a bolo to veľmi rýchlo hotové. Ostali mi len také dve tenké čiarky asi 5 cm. Ked´ sa mi odlúpi chrastička, tak nebude nič vidno. Lilina, aj mne ostala po tých leukoplastoch podrážedná pokožka, už to mám dole, ale mám nervy, samé červené bodky, dúfam, že to o pár dní samé zmizne. Ináč som úplne spokojná.

007ada

Lilina,bol to 8 den po oper.,ked som ich dala dolu,no nedavala som si nič na tlmenie,ked Ti nezaberaju kvapky,daj si ditiaden,možno to pomôže,ale určite sa porad s dr.

lilina

007ada dakujem a prosim ta aj si brala daco proti tomu svrbuniu?A ked si si to odlepila tak ta to uz nesvrbelo?Kolko si po?uz mas tie prsia meksie?dakujem napis ja som momentalne sama doma teda ak neratam svrblacku pod leukoplastom ta je mi stale verna.pa..

007ada

No nemala som až pluzgiere,ale cele ma to štipalo,hryzlo.Ked som si ich dala dolu,tak leukoplast sa mal dat dolu z pokožky dezin. perixidom,až vtedy som chcela škriabať stenu,nešlo to ničim,až nakoniec mastnym kremom.Ale ten obväz bol dobry na tlak ,dobre to stahovalo,tak tie prve dni,to musi byť.