Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vera007

zuzika,mala som ist do Pd 95 ale mam mat vtedy menzes,tak mi ponukol doktor termin v blave,tam kde bola aj Nika..je to dost daleko,neviem ako zvladnem tu cestu nazad.
Urcite sa potom ozvem,hned ako budem moct.
Mam strasny strach..to som nemala ani pri prvom pokuse..cestou tam sa asi zblaznim.

lienkaBB

Kossi
ahojky,ako sa máš,a čo to počúvam,a ja som si myslela ,že to iba ja špekulujem ,ale v konečnom dôsledku som spokojná.Ešte ťa pobolieva to jedno prsko?Mňa ešte sem tam pobodá,ale zajtra to zistím ako to je mám prvú celodenku od operácie,až sa bojím:(((

kossi

Nikis, ďakujem, to ma potešilo, ja som akurát dnes mala takú malú depku, že sú malé a nerovnaké, no ale to asi nie som sama a zas to prejde:) Mne sa tiež mnohé iné zdajú lepšie ako moje, asi to bude taká ženská vlastnosť, že furt nie sme spokojné:))

lienkaBB

Nikis
Tak to sme sa možno aj stretli dnes u Pikulu,bola som tam o 10hod,som úplne spokojná je to paráda a už keď to ešte sadne tak to bude hrdoba.

nikis

LienkaBB
Ahoj na op som bola 1.4. No ja som uplne spokojna. Viem, ze v albumoch su aj krajsie a dokonalejsie (napr. sa mi velmi pacia prsia Kossi) ale v porovnani s tym co som mala predtym sa na seba neviem vynadivat. Dnes som bola na poslednej pooperacnej, MuDr. Pikula povedal ze je vsetko v poriadku a az o rok kontrola. Lienka ty si spokojna?

zuzika6

Vera ahoj,no to je super!Už som ti aj chcela napisať,lebo si sa dlho neozvala.Tak nech ti to dobre dopadne.A potom sa určite ozvi.A už maš ten dekolt v poriadku?

lienkaBB

Hanka888
Quickov test je dôležitý je to o zrážanlivosti krvy,ale nechápem prečo im to má tak dlho trvať,mne to urobili aj s ostatnými testami za 2 hodiny.