Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kossi

Janka, ty si proste nedáš povedať, čo? Ty si tu začala prvá ohovárať prsia pod svalom, že je to fuj neprirodzené a že vysoký profil je blbosť a neviem čo. Na to sú tu doktori, aby povedali, a až si si nevšimla, lekári dávajú v 95% pod sval, a práve preto, že to vyzerá prirodzenejšie ako pod žľazou a tiež dávajú vysoký profil a to, že tebe sa to nepáči, je tvoj problém. Mne sa zas nepáčia anatómy, lebo sa mi páčia gule, ale to je moja vec a nebudem tu za to ohovárať tie, čo majú anatómy. Tak láskavo rešpektuj to, že každej sa nám páči niečo iné a preto aj máme každá iné silikóny. Ale nemusíš tu útočiť na druhých.

Olinaaa

Natalie vies mi poradit, ci pri tych gulatych si mozem vybrat ci vysoky profil, ci nizky? neni mi to moc jasne. Dnes by som sa mala definitivne rozhodnu, co poviem doktorovi, aby vedel co ma objednat, ci anatomicke, ci gulate. Takze poradite mi baby s tym profilom?

mia

Siss3
Sak povedz aspon ci to bolo v bratislave. Zaujima nas to, kde to bolo. Ved kazda mame pred operaciou strach hlavne s anestezie.
Este by ma zaujimalo ako to dalej riesili, musela si si zaplatit operaciu, alebo tu anesteziu, pobyt na klinike? Rezali ta vlastne, ci ani k tomu nedostali?

Olinaaa

Natalie,
ahoj mozem ta poprosit, neposles mi foto? Ja tiez rozmyslam ze si dam nakoniec gulate, aj preto ze frajerovi sa to paci. Som tiez dost chuda, ale sportujem. Nie som nejaka fitneska, ale telo mam dobre. Preto rozmyslam aj ze by sa mi gulate hodili k postave. Vsetci ma zatial odhovaraju, ze nebudu prirodzene :( Chcela by som to preto vidiet, ako to na tebe vyzera. Dakujem

janka

micuska
ale ved ja tvrdim to iste co ty stale dookola, ze je to individualne u kazdej baby a ze chyby sa stavaju aj pri tych pod zlazou, aj pod svalom.
len natalka si mysli ze pod svalom je zarucena kvalita do 100 rokov,su najkrajsie a najprirodzenejsie. Mam iny nazor,a to ze pod zlazou su prsia prirodzenejsie, ako natiahnuta koza o 3 velkosti poprsia a tzv. tinedzerske prsia.Samozrejme ze tym myslim ak uz ma zena porody za sebou, a ma na to prsia,a ak sa operacia kvalitne vydari.Viem ze pod svalom je vacsia istota predideniu moznych komplik. ale to neznamena zarucenu krasotu,a este nieco kazdy mame inu predstavu o prirodzenosti.
Hadam tu mozem povedat ze lopticky umiestnene tesne pod krkom sa mi nepacia, a ze prirodzene prso je plne aj ked trochu ovisnute,lebo tak to ma jednoducho byt.
moj nazor,a je mi jedno ze sa to nepaci niekomu.

micuška

To ake implantaty, ti povie len doktor. Absolvuj niekolko konzultacii a oni ti povedia, ale moze sa ti stat, ze jeden dr. ti povie nieco a ten druhy pravy opak....a potom to bude len na tebe. Zbieraj info z kazdej strany, na internete je toho fuuuura a potom absolvuj tie konzultacie a uvidis, co ti navrhnu. Kazdopadne na konzultacie by si mala ist dostatocne informovana. Vela stastia.

tinka1981

Micuška
To aké implantáty sú pre mna vhodné,budú somnou konzultovať priamo na klinike? Alebo podľa čoho sa mám rohodnúť, ktoré sú lepšie?

micuška

Tinka 1981,
na velkosti implantatov vobec nezalezi, doplaca sa len dad 500ml a to je uz velky implantat. Ale zalezi na tvare a vyrobcivi a doktorovi. Anatomicke implantaty su drahsie, ako okruhle, americke implantaaty su drahsie, ako europske a aj rozdni doktori maju rozdne ceny. t.j. cca od 60000-90000 a Minarovjech berie za operaciu 100000. Tak, asi tak....

micuška

Janka a Natalia,
nehadajte sa.
Ja mam svoj vek a 2 tehotenstva za sebou.
Ked je implantat pod zlazou a prsia sa zvacsia napr. pri tehotenstve a nasledne sa zmensia,po ukonceni kojenia, tak koza zostane natiahnuta. Ked je implantat len pod zlazou, tak koza musi znasat aj tarchu (vahu) implantatu, ktory ju tada dolu a tym padom sa viac natiahne, ako ked je implantat pod svalom, ktory (ten sval)pomaha kozi a ta nemusi znasat taku velku zataz. Pri nedostatocnej elasticite koze (co je aj moj pripad)je vysledok taky, ze prsia s implantatom pod zlazou ostanu ovisnute aj s implantatom a ked to dotycnej vadi, tak je nutna reoperacia, alebo implantat zostane pod svalom, tam kde bol, ale prso je ovisnute a "preteka" cez implantat, vytvara dvojite prso a tiez je nutna reoperacia.
Teda vysledok? PRI NEDOSTATOCNEJ ELASTICITE KOZE ovisnu kazde prsia a je jednoznacne lepsie umiestnit implantat pod sval, v tom pripade proces ovisania sa JEDNOZNACNE spomaluje. Zakony prirody a teda gravitaciu neoklames.....