Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

hanka888

Baby,poradte mi!! Termin mam 7.5. a dnes mi spravili testy..ale na 2 testy vraj cakat 14dni a to do 7.eho nedostanem...ostatne uz mam spravene...viete mi poradit?Podla dr.uplne stacia zakladne krvne testy,EKG,sono.Chybat bude HIV a Quikov. Mate skusenost?Viete mi poradit? Som taka nervozna od toho..

lienkaBB

Laura S
Ďakujem za odpoveď,si zlatá.Na budúci týždeň to budem mať husté,tak snáď to nebude mať vplyv na moju ďaľšiu prácu a postavenie v nej.Pá

Laura S

micuska

Minarovjech je dobry, ale je zbytocne predrazeny, takmer 30tisic korun zo 100tisic islo jemu do vrecka! To som ale zistila az po operacii, bohuzial.
A nepacil sa mi pristup personalu v nemocnici a aj on bol dost uponahlany.

Na reoperaciu som si vybrala ineho doktora, operacia so vsetkym okolo ma vysla 70000Sk a bola som nesmierne spokojna, lekar aj personal mali uzasny pristup, vobec som nemala pocit, ze som v nemocnici:o) Ja by som uz k Minarovjechovi nesla.

Laura S

j

s tym som sa nestretla, asi si doktori chceli privyrobit :o( Ja mam 600ml anatomy a vobec som neplatila viac Moj lekar mi povedal, ze implantaty su za rovnaku cenu aj pri prvej aj pri druhej operacii.

micuška

LauraS bola si s Minarojoviech, neviem, ci mu nekomolim meno o))), spokojna? Tiez som nad nim uvazovala, ale nasla som si svojho doktora este pred konzultaciou s nim.
Len pre zaujimavost, moje anatomy+modelacia okolo dvorca ma vysli 87000, tiez asi drahsi doktor....
Ja by som si pod zlazu nedala, ale to je len moj nazor a nikto mi ho nevezme.

j

LauraS: mne zasa dvaja lekari nezavisle od sebe povedali, ze cena napri. gulatych implantatov je rovnaka, ale len do 500 ml! Od 500 je uz ina...takze kazdy to ma asi inak.

Laura S

Janka

vsak je to jedno, ci mas impl. pod svalom alebo pod zlazou, vsetko zavisi od lekara a aj od tvojich povodnych prs. Dolezite je, aby si bola po operacii spokojna. A nemyslim si, ze prirodzenost prs nejako ovplyvni to, ci mas impl. pod svalom alebo pod zlazou. Ja som mala povodne impl. pod zlazou, teraz mam pod svalom a som rovnako spokojna a nevidim v tom rozdiel.Kazda z nas ma ine prsia a ine predstavy o tom, ako by jej nove prsia mali vyzerat. Takze co plati pre jednu, nemusi byt dobre pre druhu.

Laura S

micuska

cena implantatov nezavisi od velkosti,nezalezi na tom, ci mas 300ml alebo 800ml a viac, cena za impl. je rovnaka!!! Mas pravdu, Minarovjech je drahy, ja som bola na prvom zvacseni a tiez som platila 100tisic. Ale 100tisic berie iba za anatomy a on pouziva iba znacku mentor, okruhle implantaty robi lacnejsie cca 70tisic...

janka

ja tu na nikoho neutocim, len mate niektore mylne predstavy o prirodzenosti,lekari ich davaju pod sval preto aby mali menej problemov s negativami, takto maju pokoj. to neznamena ze je to to najidealnejsie.
a to bol tiez moj nazor tak ako tvoj, a nepovedala som ze fuj..tak nezvalicuj, len som povedala ze su neprirodzene, a uz vobec nikoho neohovaram, ved je to smiesne
co ste take citlivky na tie svoje kozy, ved zivot je o niecom inom....uz dost...pajem vam nech ich mate krasne.