Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sjuzik

olinaaa
aj ja si myslim ze gulate su lepsie, tiez som spokojna hlavne si vyber spravnu velkost aby si potom nelutovala

lilina

Mariamaria ta 300ml to bude asi ta trojka ,ale vela zalezi aj od toho aku mas postavu.Na chudej babe su 300ml.urcite trojky.Ja mam 280ml.este je to opuchnute a tvrde su to len4dni,ale doktor povedal ze plne dvojky mensie trojky ked to sadne celkom.Tak sa spravne rozhodni a vela stastia.pa pa..

mariamaria

baby prosssiiim vas piste mi na mail...neda sa mi otvarat tato stranka tak casto -- pandarosewhite@yahoo.com

stacia 300ml na plne trojky ak mam momentalne 1tky?????prosiiim pomoooc radte...dakujem

ladybug

bianočka, mne tiež presunuli termín operácie a dr mi povedal, že stačí zopakovať len zákl. krvné testy ak som mala interné v poriadku. tak sa spýtaj, či potrebuješ úplne všetky ešte raz.

kossi

Olinaaa, mne doktor rovno povedal, že ak sa dávajú guľaté pod sval, ktorý ich vlastne hore pritlačí, tak je to to isté ako anatómy. A je to tak a ušetríš prachy. Vysoký profil si daj, ak chceš, aby ti trčali dopredu. To vyzerá dobre, keď si oblečená, lebo ja mám stredný a v oblečení moc nevyniknú, samo ak nemám nejaký výstrih. Takže radím ti guľaté a vysoký profil.

guereza

Olinaa, určite budeš dobre vyzerať aj s guľatými, daj si stredný profil, ak prsia nemáš veľmi nízko. Lekár ti to ešte určite vysvetlí. Zajtra ti pošlem foto, musím sa odfotiť, ešte som sa k tomu nedostala, som len 3 týždne po operácii a len minulý štvrtok mi dali dole tie leukoplasty.

Olinaaa

Baby, este mi poradte, aky profil si mam dat? Mne to lekar nespominal, mam ist este raz za nim, dohodnut podrobnosti, myslite ze mi to vysvetli? Aky je v tom rozdiel? Ako to vlastne funguje? ja ich mam celkom pekne, aj pevne, sak mam len 28r, ale chcem ich vacsie. Netusim aky profil... TAK BABY, RADTE! :)

Olinaaa

rozmyslam ze si dam gulate a mensie... nech to tak nebije do oci
Alebo to neni dobry napad? :(
Ako sa poznam, este v den operacie budem nerozhodna
Neposles mi foto?

Olinaaa

Guereza, ja uz som bola mesiac rozhodnuta pre gulate a dva dni dozadu mi kazdy hovori, ze to bude zle vypadat, ze to ne neprirodzene, ....
Som chuda, mam v pohode postavu, mlade telo, bude to vypadat dobre, nie? Ale ani tie anatomy nemusia byt zle, v podtate ked si dam dobru podprsenku, zdvihnem ich hore, dosiahnem vzhlad gulatych, nie? Len na co to robit, ked to mozem mat aj bez podprsenky? No z gulatych anatomy zase nespravim :( jaaaj, aka som nerozhodnaaa