Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

matilda

babenky tie ktore ste isli hned po operacii domov a nelezali na klinike do druheho dna ako ste si poradili s bolestou ? co ste uzivali ? a ten wobenzin je presne naco ? na urychlenie hojenia ran ?

Olinaaa

sjuzik, s tou velkostou tiez neviem. Mam 168, 48kg a na gulate mi hovoril doktor 240-260. Ale idem nakoniec k druhemu, co mi chce dat anatomy 285-320. Ukecam ho teda na tie gulate, ale neviem aku velkost, radsej mensie? Neposlala by si mi aj ty fotecku? prosiiim

bianocka

ladybub
to mi ešte majú dať vedieť no na inter. mi povedala že keď budem v celkovej nark.tak musím mať aj rtg plúc.to som nevedela.

coze?

to mate akoze vsetky tolko penazi na tu operaciu??frajerkyy.ci ste sporili cely zivot? ja tiez nie som ktovie ako spokojna,aj ked mam pekne prsia,pevne,gulate,ale male voci postave.no na op sa asi nedam...radsej zmensit nos:-))))

lilina

mariamaria ja mam 170 a 52 kg A 280ml. no asi to budu take plne dvojky mensie trojky ale 300 mozno 320ml,to budu na teba urcite trojky.ja som mala pred op pod prsiami 74cm.a cez asi 86,85cm.a momentalne je to o 10,11cm viac.cez tie prsia.Ale doktor na konzultacke ti urcite dobre poradi.Zatial pa..

lilina

Matilda ja som dostala menzes asi 1hod. po operacii a dalo sa to. Moj doktor povedal ze operoval aj cez a nic sa nestalo ide tam hlavne o to ze po operacii si nie taka mobilna a ja to problem aj sprchovania a celkove.No ja to zvladam v pohode a to mam riadne, ono sa to da.Urcite je lepsie ak uz mas po,ale potom je to jedno kedy pojdes.Vela stastia pa..

matilda

baby kolko dni po menzese mozem maximalne mat operaciu. musim si to vypocitat tak mi napiste. a beriem aj antikoncepciu.