Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianocka

ladybug001
ja som tiež fajčiar tak to bude pre istotu lepšie keď bude aj rtg.len nech nám tá operácia dopadne dobre.

ela_l

pomooc baby dnes som po tyzdni videla svoje prsia prvykrat ale mam ich strasne vystupene hore vyzeraju uplne neprirodzene, klesnu este? su este uplne necitlive. pomozte...

kossi

Matilda, ja som síce išla domov až na druhý deň, ale bolesti som mala parádne, nezaberali mi bežné lieky, takže som si to odtrpela, lebo boli sviatky. Tak si daj pre istotu predpísať Ibalgin 600, alebo Novalgin, alebo je dobrý Flector Rapid.

ladybug001

bianočka, ja tiež nemám rtg pľúc, ale niektoré holky to spomínali, že ho potrebujú. divné, radšej by som si aj to dala ešte spraviť, keďže fajčím.