Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sona v.

Lenze Minaroviech je osvedcena kvalita a urcite by som si nevybrala Jezovitovu pocula som o nej vselico.
Mozem odporucit Fabry a Trska

renata27

ahojte babeny,

som 11.den po operacii a citim v pravom prsniku bolest, take trhanie...hlavne pri vstavani. Mam sa toho obavat? dik

ladybug001

stačí ti sono, gyn. vyšetrenie netreba. plus ostatné vyšetrenia - krv, moč, komplet interné, ale to asi vieš

mia

Baby, no tak poradte mi ci treba to gyn. vysetrenie pred op. Mam spravene sono, bude to stacit, alebo treba aj nejaky papier od doktorky?

mia

kossi
a kde to robia za 50.000,-?
Nevies mi poradit, ale niektora z vas, ci potrebujem aj gynekologicke vysetrenie, alebo staci len sono?

kossi

nikkkusss, v Blave sú všetci dobrí, napr. Ježovítová, Fábry, Mládek, Guba, Trška... Určite by som nešla k Minarovjechovi, je strašne predražený a neopodstatnene. opka sa dá aj za 50-70tisíc, tak prečo za 100?

nikkkusss

ahoj kika 26 ..a nemas kontakt na toho doktora ??ty si bola u neho ??mne poradila jedna baba este niakeho gubu ci jak sa vola ze z petrzky...nepoznate ho niekto ??alebo ten doktor trska je aky nemate skusenost snim prosim

Pegy

Ela-l,aj mne kazala natierat az po tyzdni ,ale mna to neštipalo a nemala som ani chrastičky.Tiez som mala jeden prsnik viac opuchnuty ,ale nič mi netrplo a ani modriny som bohvieake nemala,myslim ,ze to chce iba čas,mozno mas chyteny nejaky nerv ale casom to prejde,tak vela trpezlivosti alebo jej pre istotu cinkni.Drzim palce !!

kika26

Ahoj Mikkkkus!!! Ak ti môžem odporučiť tak jednoznačne doktora resp.primára Minarovjecha z Ružinovskej nemocnice v BA. Ak chces mať pocit že si v dobrých rukách tak neváhaj. pa veľa šťastia