Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lienkaBB

Dievčatá,som skoro 6týždňov po OP,chcem sa opýtať kedy ste začali cvičiť ,myslím steper,bicykel,brušáky a tak?Díky

Pegy

Dievčata nie je nad vlastnu skusenost!Ja som bola u Dr. Ježovitovej a som na 100% spokojna aj s jej pracou aj s jazvami a pristupom.Takze ak nevyskušam tak neposudzujem ani neodsudzujem!! a bolo to za 72tis a nie za 100tis .Kvalita zasa nemusi znamenat zakrok za vela penazi.Je to skor chamtivost.

anka8888

Ano,operuju ta o 10-ej tak zajtra rano ides domov...cize 1noc tam spis :-)) Tak asi..ak som to pochopila dobre...

ladybug001

rozmýšľam, že zoberiem aj nejakú vodu na pitie a asi aj nejaké ovocie. ale idem tam na jednu noc, tak neviem...

ladybug001

ja asi 280 ml - mám dve deti (ak sa stretneme, tak tomu neuveríš :)), a na hrudi nemám nič, takže viac sa nedá ísť, ale ani by som neišla.
ešte taká praktická otázka? berieš si pyžamo alebo nočnú košelu? a čo všetko si berieš so sebou?