Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

margaret

dievcata, dlhsie som sa neozvala, som bola smutna z toho, ze mi zrusili opku, mala som ist prvy majovy tyzden, ale kvoli vysledkom krvi a mocu som nedostala stempel od internistu :(
tak teraz neviem, ci tostihnem absolvovat zac. juna, alebo nie :(

rony73

Ahojte baby potrebovala by som poradit lekara, ktory robi korekciu okolo bradaviek co najestetickejsie Trska alebo Fabry pripadne iny ...dakujem

nikkkuska

Aha tak v bb to nic..Baby neviet emi poradit niakeho dobreho chirurga v bratislave ???prosiiiiiiiim vobec neviem na koho sa obratit =o(( vy co to mate za sebou alebo vas to caka v BA..prosim napiste mi..mozte aj na mail....diamond_19@azet.sk...alebo na azet.sk..nick tam mam diamond_19-..budem vam moc vdacna =)

nikaOO

vera007
ahoj,bozinku,chapem ta,aj ja som zurila ked mi to na nevyslo.Su to fakt nervy.som si povedala ze ak to nevyde tak pojdem az na jesen.Tiez som sla na 3 termin.1 termin zasa nevyhovoval tej mojej polovicke,to uz mi bolo do placu.Tak velmi som ti to priala.som tu kazdy den kukala ci tu niesi.Neboj mojko dr tu urcite najde iny termin coskoro.uvidis bude fajn.nemysli nato nestresuj a lepsie to pojde vsetko.drzim palce!!!

nikaOO

mia.
tak to soferovanie si neviem predstavit s tym hroznym tlakom na prsiach..som bola rada ze som chytila pohar do ruky.inac aj mna sa furt pytali na doprovod.

ladybug001

mia, mňa ešte upozorňovali, že ma bez doprovodu domov nepustia - skús niekoho nájsť kto ťa odvezie, ono to bude asi ťažké aj s automatom.
vera, to mi je ľúto. ja mám teraz druhý termín v stredu a stále čakám, že mi do toho niečo príde. kedy máš ďaľší termín?

Livaa

MIA
no ja by som to neriskla,radsej si zabezpec sofera. Ja som mala problem najma s preradovanim a to som bola po 10dni...