Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikaOO

zuzika6
ahoj..nevies ako je to s verou??nejak ju tu nevidno,uz mala byt po opke?nie?mala ist tiez do Ba..ozaj dokedy si nosila tu erotikus podprdu??zacina sa oteplovat a je problem nieco si natiahnut aby to nebolo vidno ked pod vsetkym sa rysuje.uff.zelam krasny den.

ajina

Lili cau,neboj,na prvej kontrole ti uz odlepia tie pasky okolo a na dalsej stichy.Mne prsia odpuchali asi tych 5 tyzdnov,uz teraz ich mam ok.A aj tie tlaky pri vstavani uz namam ziadne.Ja som od 3 tyzdna bola sama s malou a veru musela som si davat bacha nakolko mala je zivel.Teraz uz viem spat na boku,chvalabohu.Akurat som bola po dlhej dobe na masazi,maserka hovorila,ze tak zlumpovany chrbat som este nemala,co "urobia jedny ceciky",ale stoji to za to!!Davaj si bacha pri deturencoch a skore hojenie,pa

lilina

Ahoj Ajina vcera som ti pisala ,ale dva krat to nepreslo tak skusam dnes.Prispevok mi zmizol tak som sa na to vyprdla.Ja mam opacne ja mam napuchnuty pravy aj ma pobolieva viac.Najhorsie je to rano ten tlak je najsilnejsi.Dnes idem na prvu kontrolu tak sa tesim ze mi zlozi tie pasky uz to svrbenie je otrasne.Dufam ze ti dal dole tie pasky nie ze mi to tam este necha.Nechal ti len tie na siti nie? tie okolo dal dole?Este ,kedy odpuchol ten druhy o 5,6tyz.uz mali rovnaku velkost?Ja sa este bojim ,ze zabudnem a daktore ditko ma tam kopne ,nestalo sa ti ze ta tam mala buchla?Zatial sa maj a napis.ahoj.

lilina

Bianocka, ja som dostala menzes tesne po opke ,ale dalo sa to.Nekomlikuje to operaciu ,ale po operacii ked je clovek taky nemotorny sa mu horsie umyva,sprchuje a tak ..no nie je to take strasne ,pohoda mne uz prave koncia na prsia mi to nemalo ziadne neziaduce ucinky.pa pa

guereza

Baby, kedy sa asi vrátia bradavky po operácii do normálneho stavu? Ja ich mám 3 týždne po operácii stále citlivé na dotyk. Tie ktoré ich máte dlhšie ako 3 mesiace, budú ako predtým?Ináč ma už skoro nič nebolí, len občas niekde pichne, stále na inom mieste. ˇDakujem za odpoved´.

ela_l

Pegy - no ja tiez spolieham na doktorku pocula som ze je dobra a ona vravela tiez ze klesnu. Pegy ty si si od kedy davala tu masticku cntractubex na tu jazvu lebo mne vravela doktorka ze ju uz po tyzdni mam davat ale dost ma to stipe a boli ked ju tam mam este to nie je poriadne zahojene.. Poradis? a este no neviem ci to je normalne ale to prso co je vacsie mi cele aj s celou lavou rukou trpne, mam na boku pri lavom prsi riadne tvrdu a velku modrinu..