Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

anka8888

Aj ja citim uz mandle...ale to je asi ten stres...dufam,lebo ja casto som chora...Tak sa stretneme na izbe po op asi? :-)))

ladybug001

prechladla som a volala som s hodou okolností s mojím dr a ten počul v hlase, že som dosť prechladnutá, tak mi povedal, že to radšej presunieme, aby som sa dala do poriadku. tak som myslela, že mi to preložia o dva týždne a oni že o mesiac,aby som sa preliečila. asi tak... a to som už asi desať rokov nebola chorá

ladybug001

zatiaľ sa moc nebojím, ale istotne noc predtým nebudem ani spať a brucho ma bude bolieť až až... keď tam prídem už budem celá rozklepaná, to určite :) ja mám prísť pred desiatou. mne povedali, že dreny budem mať 48 hodín