Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ladybug001

anka. sa istotne stretneme, ja mám vtedy tiež termín :) platila som tak isto, len mám iného dr. o koľkej tam máš byť?

Ssonja

Ahojte, ja sa chcem spýtať, len tak ,,mimo" témy. Máte niektorá z vás silikón al. botox v pere? Chcela by som si dať zväčšiť spodnú peru, máte s tým niekto skúsenosti? koľko to asi stojí a aké sú riziká?
diki

kossi

Soňa, a ako sa dá dokázať tá jeho osvedčená kvalita? Zato, že sa otŕča v telke? Dobrý chirurg takúto reklamu nepotrebuje. Ja som zas na Ježovítovú počula len chvály, spraví také veľké prsia, aké chceš, takže potom baby neplačú, že sú malé. Keď sa dá spraviť takáto operácia za 70tisíc, kam ide tých zvyšných 30? Jemu do vačku.
Mia, v Čechách to tak vychádza.