Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

007ada

Zuzika dakujem za odpoved,aj ja mam mastopexiu,tak ju budem radšej nosiť aj ja tak dlho,len ked je už vonku teplo,tak je to hrozne,robia sa mi pluzgieriky.

nikkkkuuus

AHOJTE BABY POTREBUJEM PORADIT..UZ VELAKRAT TU BOL SPOMINANY MUDR CERVEN.....XCEM SA SPYTAT KDE PRACUJE V BA ?..A CI BY STE NEPORADILI NIAKEHO DOBREHO CHIRURGA MI Z BA....CHYSTAM SA PO LETE NA OP....DAKUJEMMMM

vera007

sorry babenky,ze som sa neozvala..no op sa nekonala.Doktor mi to v sobotu rano zrusil..ja som bola tak vytocena stoho,ze som ani na forko nechodila.Ak mi to na treti termin nevide tak na to kaslem a necham to o rok.Mam proste smolu :(

zuzika6

007Ada,ja som ju nosila tých šesť týždňov ako pišem,lebo mne jedno prso aj "modeloval".Tak zato.Ale priležitostne som si dala aj normalnu podprdu :-).
Mia,ja som sama šoferovala po desiatich dňoch a mala som problem s preraďovanim,ale zvladla som to.No hneď na druhý deň,neviem.Možno ak maš automat,tak v pohode...

mia

Viete mi poradit, budem vedet druhy den hned po prepusteni soferovat? Ktora z vas isla sama autom?
Alebo co si myslite, zvladnem to?

ladybug001

nedá sa niekde kúpiť iná tá podprda, teda aspom taká čo nebude až ku krku. siklienku som už pozerala, ale neexistuje ešte nejaká iná firma?

007ada

Ahoj Zuzika,Ty si tu podprdu nosila stale tych 6 tyždnov?Mne dr. povedal take 4 a potom možem aj podprdy s kosticou,nemusi byt len športova.

zuzika6

Nika ahoj,aj ja na ňu myslim.Ano,už by mala byť po!Skusim jej zavolať.
Ja som tu podprdu nosila šesť týždňov.