Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Karolinnka

ahojte vsetci :) ja som uz spominala ze som mala ist na mastopexiu, dnes mi ju robili a zatial co som prsia videla len chvilu tak som chcela vyskocit nie z okna ale od stastia :) neviem ci to niekoho tu bude zaujimat dr co ma operoval bol neskutocny a nehovorim o sestrach ! kazdych 5 minut za mnou chodili davali pit este sa pytali ci nechcem mirindu, kolu alebo nieco ... ked som odchadzala tak sa mi krutila hlava , momente sa mi venovali a este activiu kokosovu mi tam dali ze to mam zjest ze potrebujem sladke este aj mi povedali ze tam je chladnicka mozem si zobrat ! az som odtial nechcela ist ! boli super!

Olinaaa

Baby ja sa uz staaasne bojim, mam to za par dni! Je mi to fakt treba? Neviem ci budem vobec spat, ci mi treba take velke, ci to dobre dopadne, ci budem sebestacna ..... pomooooc!

nikkkuuuss

Uz som pisala mail s dr trskom poslal mi ze ci mam zaujem o operku preto som sa pyyala ze jaky je a tak =)Ja mam este cas idem sa objednat az po lete tak september oktober...=)Leto si xcem este uzit..majte sa a napisteako dopadla op u neho..

renata27

Sme v tom vsetky spolocne, preto sme na tomto fore :)
JA som mala opku 24.4. a prave prso hlavne v lezmo boli,akoby nerv...uz som sa nevyspala ani nepamatam.
A chrbticu mam uplne v haji. Dufam, ze uz to bude len lepsie :)

joanne

dali mi väčšie silikony, z 200 na 260 a nie som nadšena.tych 200 mi uplne stačilo, ale vraj kvôli natiahnutiu kože tam museli ist väčšie.pri vyske 1,60 a 49 kg mam pocit ze je to troska vela tych 260. som za taky prirodzenejsi look.myslela som ze mam na dalsich 15 rokov pokoj ale teraz rozmyslam ci za 2-3 roky nepôjdem znova.mozno to ešte "sadne" a zvyknem si, len teraz mam pocit ze tie cicušky akoby stále "cítim", predtým som ich nevnímala vôbec že ich mám a ani športovanie mi nerobilo žiadny problém.

joanne

ja som mala prvu operaciu pred 14 rokmi v BA, teraz som si dala urobit nove v KE, ale citim ten rozdiel. prvykrat som sa spamatala po par dnoch, teraz az po troch tyzdnoch.ovela tazsie som to znasala ako prvy krat, aj ked fakt nechapem preco.

joanne

ahojte baby,vcera som sa nahodou dostala k tomuto pokecu.som rada ze nieco take existuje, mala som pocit ze som na to sama.bola som v marci na opke a este stale si zvykam.

bianocka

nikkkuusss
ahoj.aj ja idem k dr.Trska. termín mám na 28. Bola som u viacerích no rozhodla som sa jednoznačne pre interklinik. Dr.Trška sa správa skutočne profesionálne všetko dopodrobna popíše a ak budeš mať dodatočné otázky možeš mu zavolať a porozprávať sa.viaceré dievčatá majú operáciu u neho a sú spokojné.objednaj sa na konzultáciu a sama posúdiš ako na teba zaposobí. pa

nikkkuusss

hej uz zajtra ?=)ty sa mas =)ja cakam az po lete lebo xcem s aopalovat este toto leto =)tak potokm kecni jaky je a uz si bola na konzultacii snim nie?aky bol ?v poho?