Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikis

Lienka BB
Lieni ahoj, prosim ta, nemohla by si si nafotit jazvy a dat si ich do albumu? Ja mam trosku hlavu v smutku z umiestnenia. Keby sa mi pekne hojili, tak by to bolo v poho, ale vzhladom k tomu, ze som po mamine zdedila tvorbu keloidov, bude to velmi nevzhladne... Len chcem vediet ako si na tom ty, bo sme boli u rovnakeho chirurga.

nikis

Baby ahojte, chcem sa opytat, ja som tak 5 tyzdnov po op a v podstate ma uz nic neboli. Dokonca mozem aj bez problemov na bruchu spat, len otazne je, ci to je vhodne? Mate s tym niektora skusenosti?

nikkkuuuss

Baby po tej operacii boli to dost??..sice mna to caka az po lete ale uz sa teraz bojim toho.. =)po tej opke zlvadnem sa obliect normalne tricko cez hlavu ?ach neviem si to predstavit ze ma nzrezu jak prasiatko ale aj tak tam idem..nexcem trpet komplexami zo seba cely zivot..radcej pretrpim tu bolest nech mam pokoj..=o(

tina

škrečok

v priemere okolo 70tis. , zavisi od typu, anatomy byvaju drahsie a tiez od doktora a lokality. Kazda sa z toho spamatava rozne dlho, dva mesiace by sa mal clovek setrit,ja som take vacsie problemy mala tak 10 dni, potom sa to zaclo dost zlepsovat

tina

Joanne
to si ma prekvapila, ze to druhykrat boli viac, praveze skor hovoria, ze je to viac v pohode, ze sa tam uz nemusi ta kapsa vytvarat, ze uz je vlastne hotova,alebo zeby to bolo tym, ze ti musia povodne vybrat? A preco si isla do vacsich, po pôrode? Ja som asi mesiac po a som sklamana, ze su male, najskor vyzerali, ci nebudu aj velke,ale potom hrozne odpuchli a teraz vidim, ze by som urcite sla do trocha vacsich.Mam 250ml ale keby som mohla tak idem este raz a pod 350 by som nesla,( a to som mala pôvodne obavy,aby to nebolo vela, to je tak, ked clovek nevie, co to spravi v efekte ) len keby to nebolo o tolkych peniazkoch:-(

modroocka55

babulky fakt to stoji zato ,ja som po skoro 8mesiacov a vsetko je zatial v poho,aj ked je prava ze na ruchu nespavam a na lavom boku mi zvykne tahat asi nerv lebo ma picha ak dlhsie lezim ale to su jedine ,,negativa "ktore mi operacia priniesla.Inac som veeelmi stastnaaa lebo si kupujem tricka bez ramienok ,s hlbokym vystrihom a prsia su ukazkove .Prirodzene ma take len malokto aj to max.do 25 rokov a potom zacnu ovisat.Ja fakt nelutujem a tento pocit prajem kazdej babe.A fakt :Robim v biznise kde ja obliekam zakaznicky takze vidim s akymi problemami chodia ,bud nemaju ziadne prsia alebo maje velke prsia ale cele ovisnute a tiez to nie je nijako pritazlive fakt len maloktora ma pekne prsia prirodzene tak preco si nesprijemnit zivot ked sa toda?

kossi

Olinaaa, mala som rovnaké pocity. Stále dokola mi vírili v hlave myšlienky typu: je mi to fakt treba? nedokážem s tým žiť? čo ak sa niečo pokazí? A tesne po opke som ľutovala, že som sa na to dala, mala som ešte väčší strach než predtým. Myslím, že tohto starchu sa nikdy nezbavím, lebo komplikácie môžu nastať kedykoľvek. Ale ten pocit, že vyzerám ako žena aj bez podprdy je neopísateľný a stojí za to:)

bianocka

olinaaa
za kolko to máš? úplne ti rozumiem tiež mám strach a rozmýšlam či na zovňajšku až tak strašne záleží ale mám možnosť ktorá sa už možno nezopakuje veď korunky je vždy kde dávať.ja to mám za 3týždne a viem že tieš tu budem písať ako sa bojím ale tu ťa vždy podrží niektorá z nás.hlavu hore dievča. všetko bude ok hlavne daj vedieť že si v poriadku.držím palce vela štastia