Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

niikuuuss

Baby ten doktor trska je dobry ?ja chcem ist knemu po lete som z ba vypada celkom v poho tak neviem poradte mi niektora...dik =)

zuzika6

Lienka,ja som začala cvičiť po tych šiestich týždňoch.A hlavne v tej sexi podprde!Raz som si ju zabudla zobrať a skoro som ani nedocvičila,zo začiatku je to dosť velka zaťaž.Tak si davaj na to pozor.

lindhuska

Baby, som z PO a chystam sa na operaciu, mam 170cm a miery take male- 84-61-89 , ake velke implantaty by ste mi poradili a neposlali by ste mi niektora fotky ako to u vas vyzera po tej opke? Dakujem

renata27

Ja som tiez cca bola u Dr, Jezovitovej, a velmi pekne urobila pracu. Som zatial spokojna, odhliadnuc este od bolesti praveho prsnika, ale to je normalne zatial.
Kazdy jeden Dr. odvedie raz lepsiu, raz horsiu pracu,takze neviem objektivne posudit kto je naj.
Ale pravda je,ze Minarovjech je predrazeny, a to len vdaka tomu ,ze je napichnuty vsade v TV,kde sa len da. Pritom pracu odvedie ako kazdy iny Dr.

kossi

Neviem už, kto sa pýtal, ale hadičky nemusia byť až tri dni, záleží od doktora a niekto nedáva vôbec. Ja som nemala, a som rada:)