Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianocka

Lialia

na omlazení raz dala jedna kočka stránku na ktorej bola aj asimetria dokonca extrémna len neviem na ktorej skús aj ty zalistovať dozadu .Ak to nájdem dám ti vedieť.

Lialia

Bianocka, ja sa operacie nebojim, lekarov sa vseobecne nebojim, asi preto ze ich mame v rodine vela, porod, zubar, nic pre mna nie je hrozne. Mam skor strach ci to pojde upravit a ci to nebude horsie ako teraz.. Ale vase fotky ma ukludnili, hladam si veci o asymetrii vsade kde sa da. Chodim aj na ceske forum, tam su tiez velmi zlate dievcata.

Lialia

Dievcata ste naozaj zlate. Fotky ma potesili a aj rady su skvele. Ja uz som si vlastne vsetko precitala o pooperacnych stavoch a podobne, len ta moja asymetria ma mata, ci to pojde urobit. Snad ma neodmietnu, dieta uz neplanujeme..

bianocka

Lialia
Ja som mala obrovský strach ale teraz už viem že som sa nemala čoho báť.Mala som najlepšieho doktora akého som si mohla želať.Neboj sa ničoho.Čokolvek by ťa zaujímalo pokial možem a viem pomožem.

Lialia

Kocky, dakujem za krasne fotky, mate naozaj nadherne urobene prsia. Musite byt spokojne. Ja sa bojim, ze mi z mojich nic pekne neurobi. Tak som zvedava ak odopadne konzultacia, som uz dost napata.. Najma ci ma bude operovat v auguste, ci sa dlho necaka..

bianocka

Lialia
Prístup dostaneš ked foto pred pošleš Live a následne dostaneš prístup. Tam majú foto dievčatá aj pred aj po.Je to super. poslala som foto dúfam že to nieje moc tmavé .