Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lialia

Bianocka a neposles mi fotku, rada by som to videla. Mne kamoska hovorila, ze mi ich asi budu musiet modelovat, ze ich nemam uplne hore - bradavky. Tak neviem... Mozem ti poslat fotku, ci si to mala podobene.

bianocka

Lialia

Zlatík a nemáš prístup do galérky ? Mna odfotil muž ešte pred operáciou no z fotáku som to zmazala.Viem ti poslať len po operácii.Ja som mala asimetriu dosť viditelnú a dr mi musel posúvať podprs.2 cm.Napíš mi prosím e-mailovú adresu a pošlem ti aspon po op. aby si videla ako sa to dá krásne dorovnať.

Lialia

Bianocka a neposles mi fotku, rada by som to videla. Mne kamoska hovorila, ze mi ich asi budu musiet modelovat, ze ich nemam uplne hore - bradavky. Tak neviem... Mozem ti poslat fotku, ci si to mala podobene.

bianocka

Lialia

Aj ja som mala asimetriu a dostala som rozdielne inplantáty.je to pekné dorovnalo sa to. mám 310ml a 350ml. Nemáš sa čoho báť.Bude to super.Ja som nadmieru spokojná.