Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lialia

Livaa, to ja som ti poslala tu fotku :-) Dik. Drzim palce vsetkym co idu na opku a ticho zavidim.. Uz nech mam po konzultacii :-) Sim sa rozhodla pre šnop, ale uvidim ako na mna zaposobi jezovitova tiez..

margaret

VERA: aj ja drzim tuho palce, neboj, ja ani neviem ako to prebehlo, bolo to ovela lepsie, nez som sa obavala, ani bolesti po neboli zle, mala som to cele za sebou tak rychlo, ze som si to ani "neuzila" :)))

nikaOO

vera007
ahojec,tak dufam ze zajtra to uz budes mat za sebou.budem ti drzat palce.kde ta bude operovat??V BA alebo v PD?neboj zajtra sa to urcite podari.

nikaOO

Lialia
myslim ze sa obavat nemusis.videla som aj viac ovisnute prsia a doktor to zvladol velmi pekne.Ja som tiez bola v šnop-e je tam fajn.
ta anesteziologicka ja zlata,tiez mi povedala ze sa nemusim bat,ze sa zobudim,zatial sa vsetci zobudili.xi.mne to spanie pripadalo na 5 minut.

Olinaaa

Lialia, ja som sa doktora hned pri prvom telefonate pytala na rozdiel na klinikach, kedze operuje aspon na 4.
Povedal, ze Interklinik je o trosku drahsi, neviem ale o kolko. Myslim ze to ale neni nejaky vyrazny rozdiel. V ruzinove vraj uz nerad operuje a ostatne ma uz nezaujimalo. Ale ved si mozes ist pozret obe kliniky..myslim