Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lialia

Myslis ze cenovo to vyjde rovnako inteklinik - snop? Ak ma ma operovat ten isty lekar, tak pojdem k lacnejsej variante, na izbu si zase moc nepotrpim, hlavne ze doma sa mam dobre, ved tam to je 1 den.

Olinaaa

Lialia kukni www.snop.sk
Neviem kolko je kde lekarov. A to je vlastne jedno, neboj, nic sa ti nestane, vsetko bude ako ma byt. Zobudis sa akoby za minutku a nebudes vedet ani ze uz mas po zakroku. S tym refresom sa to stava aj mne. Vzdy kliknem radsej akoby som chcela ist na inu temu a potom vyhladam opat silikonove prsia. Neviem ako to robia ostatne holky

Olinaaa

Chrustik, aj ja mam 285, su akurat. Drzime palceky. Nepoznam nikoho kto bol v Prahe operovany, preco Praha vlasne? Ked pojdes domov, budes riadne vyklepana z tej ich panelovej dialnice :)

Lialia

Baby, neviete preco vzdy ked refreshnem stranku, prihodi sa moj posledny prispevok? :-( Sorky.

Myslis, Oli tu malu kliniku, kde robia i protezy alebo to kde je prosanus? Je tam viac lekarov ako u milosrdnych?

Olinaaa

vera007
neboj, dobre to dopadne. Ziadny strach. Nemysli na to, najdi si nejaku cinnost.
Kedy to mas, budeme ti drzat palceky. A aky doktor ta operuje?

vera007

Babenky, tak ja idem uz zajtra..mam taky strach..uz aby som to mala za sebou..
Dufam,ze to konecne vide.
Ma niekto zajtra opku?