Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Olinaaa

Lialia, interklinik je tiez fajn. Ale na zahradnickej je vela lekarov, je to velka klinika, myslela som na najhorsie a keby sa nieco dialo, urcite by mi privolali aj internistu a podobne:) Na interklinik by mi mozno nepomohli. ALe to len haluzim.. Ide o to, ze Trska je super doktor, urobi ti pekne prsia.

Olinaaa

Lialia, ano myslim to. A anesteziologicka, je fakt ze super. Clovek, ktoremu som verila hned ako som ju videla. Starsia pani, ale hrozne mila. Vsetko ti vysvetli, pokeca s tebou, ukludni ta. Pre mna to bolo asi dolezitejsie v tej chvili ako samotny chirurg. Strane som sa bala anestezy.

chrustik2

Ahojte babenky..no mne sa to uz zavratne blizi,buduci vikend uz buden mat po OP,strasne sa tesim uz vecer ani nemozem zaspat,len dufam,ze zvolena velkost bude dobra :) Mam 285ml.Boli ste niektora na OP v Prahe?

Lialia

Takze Inteklinik, super. Tak sa tesim :-)

Dufam, ze to pojde urobit a ze ma objedna na august. Uz som velmi nedockava, asi to dost vidno :D

Olinaaa

Lialia, terminu sa fakt nemusis bat, myslim ze tu nedavno jedna kocka spominala, ze jej dal teraz termin uz o 10 dni, v auguste to nebude ine.
Mna operoval na Zahradnickej, tiez tam bolo super. Plazma na izbe, toalety, mile a ochotne sestricky, proste fajn.

margaret

ake ste boli dnes aktivne, zeny :)))
lialia: terminu sa podla mna nemusis bat, su taki exoti, kde sa caka pol roka na termin, ale napr. u jezovitovej som bola v stredu nakonzultacii a dalsi piatok ma operovala, prisposobila sa mojmu menstruacnemu cyklu, ktory ani cyklus nie je, takz u mna bol to problem, preto ma brala hned, aby sme sa vyhli tomu, ze zasa by som mala svoj nepravidelny menzes

bianocka

Lialia

zviečšení prsou nejen Praha a okolí

Ja som bola u milosrdních bratov na SNP je tam super.Izba bola ako 1-izb.bytík.