Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikaOO

Lialia
ahoj,ja som 2 mesiace po modelacii a zvasceni zaroven a je to super.tiez som sa bala ale ani to nevidno.operoval ma Mudr:Trška.velmi zlaty clovek.

bianocka

Livaa

poslala som ti foto až na dva krát ospravedlnujem sa ale niečo mi tu blbne.ak by to bolo moc tmavé daj mi prosím vedieť pošlem nové. Ď.

Lialia

www.plastikapraha.cz

Nasla som fotky modelacie prs, vidim ze robia aj asymetrie a moc sa mi paci, ze nevidno po case jazvy. Snad to tak bude i u mna...

Lialia

Dakujem bibianocka, tak to mi snad vyjde a nejake drobne este pozbieram :-) Pojdem na konzult k jednemu a druhemu a uvidim, co mi odporucia. Snad sa pre mna riesenie najde, nakolko sa uz moc tesim, ze budem vyzerat ako clovek :-)

Margaret, asi bude najlepsie sa opytat priamo, len som uz nedockava :-)

Olinaaa

Baby, poradite co na tie jazvy? Este mam asi dve chrasticky, ale cakam ze to dnes prejde. No neviem co dalej, nejaky dobry gel?

Olinaaa

Bianocka, fakt mozes po mesiaci zmenit podprsenku? Ja som sa ho tiez pytala, ked som bola na stehoch, ci nemozem nosit radsej sportovu a povedal, ze ked najdem dobru, tak hej. Ja som mesiac po operacii a uz som mala 4x celu noc tu sportovu. Prvy krat po 3 tyzdnoch :) Je to fasa. Len musim nejake dobre dokupit, rozmyslam ci nie este jednu sportovu. Inak sa mam fakt fajn, len keby tie jazvy zbledli. Musim sa viac starat :)

margaret

joj, pardon, omylom som poslala to iste este raz

lialia: musis ist jezovitovej na konzultaciu, ak chces vediet podrobnosti
ja to viem, len podla toho, ze ked som si lihala na stol, tak sa ma anestezilogicka pytala, ze ci aj modelujeme a davame silikon, alebo len silikon sa mi bude davat

bianocka

Lialia

Ja dr.Ježovitovú nepoznám ale dr.Trška je jednotka.Ja osobne by som inde nešla. Skutočne ho len a len odporúčam. Pri nom som nezaváhala ani na moment.

bianocka

Lialia
Nieje to tajomstvo 102 000. Ale dievčatá písali čo sú operované u dr Tršku to majú tuším cca od 65.000 - 78.000. podla toho aký chceš inplantát. Ja mám anatom a záleží aj na značke.Ale to si prejdi s dr.a spolu zvolíte to najvhodnejšie a najprijatelnejšie pre teba. Aj takáto operácia sa dá prisposob.rozpočtu.