Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikaOO

lialia.
prepac,sekla som sa mrzi ma to.posli to este raz na zloduska1@azet.sk prepac,len mam toho vela.fakt ma to mrzi.ja trulo

Lialia

Poslala som, mas to tam :-) Budem sa potom tesit na tvoju, zaujima ma, ci som strateny pripad alebo s tym nieco pojde spravit, tak by som chcela co najviac referencii a ako operacie dopadli, ci sa asymetria da vyriesit..

Lialia

Jeeej, super, tak sa tesim na nove.:-) Rada by som ti poslala foto ako vyzeraju moje prsia a neposlala by si mi svoje pred a po? Ja som zo svojich zufala a neviem, ci mi z nich nieco urobia.. :-( Chcem ale gulate implantaty, anatomicke som este ani nevidela ako vyzeraju a potrebujem zdvihnut vrchny sval na prsicku. Uvidim, co povie Trska. Kolko si cakala na konzultaciu a kolko na operaciu, myslis ze v auguste ma zoberie, nie je to skoro? A tiez kde ta operoval, ma viac pracovisk. Dik.